StoryEditorOCM
ViralBULLET TRAIN

Brad Pitt na jesen nastavlja sa snimanjem: u adaptaciji japanskog romana glumac će još jednom utjeloviti lik plaćenog ubojice

Piše Gloria
8. srpnja 2020. - 09:27

Brad Pitt trenutno ništa ne snima zbog pandemije, no već za jesen priprema se za set vrlo zanimljivog filma u kojem će glumiti plaćenog ubojicu, baš kao u 'Gospodin i gospođa Smith' na čijem je snimanju upoznao posljednju suprugu.

Za Brada Pitta ne može se reći da je u nekom periodu karijere podbacio, ali čini se kao da sada ponovno proživljava vrhunac.

Iako je ovom glumcu, kao i ostatku svijeta, pandemija onemogućila da glumi u bilo kojem novom filmu, ova će hollywoodska zvijezda ponovno zablistati 2021. Nakon što je briljirao u "Bilo jednom u Hollywoodu", redatelja Quentina Tarantina, za što je nagrađen i Oskarom, Pitt će sad utjeloviti profesionalnog ubojicu imena Ladybug, prenosi Gloria.

Riječ je o adaptaciji romana japanskog autora Kotara Isake "Buba Mara" (engleski - ladybug) koji govori o skupini plaćenih ubojica koji se nalaze zajedno u vlaku za Tokio, a svaki od njih ima različite i kontradiktorne naredbe.

Novi blockbuster

Iako radnja, koja govori o nekoliko plaćenih ubojica koji love jedni druge, može podsjećati na posljednju Pittovu ulogu te vrste u filmu "Gospodin i gospođa Smith", gdje je upoznao fatalnu Angelinu Jolie, ipak neće biti takav.

Novi projekt opisuje se nešto drugačije kao spoj akcijskog filma "Brzina" s Keanu Reevesom na autobusu i trilerom "Non-Stop" iz 2014. s Liamom Neesonom na avionu.

Snimanje "Bullet traina" zakazano je za jesen i vjerojatno će postati blockbuster. Zbog očitih razloga filmovi koji se snimaju s malim brojem glumaca i ljudi na setu posebno su atraktivni u ovim vremenima.

16. travanj 2024 22:42