StoryEditorOCM
ViralSTIGLA U ŽIRI

Bivša voditeljica Vanja Halilović u potpunosti se povukla iz javnog života: gostovanjem u Masterchefu otkrila je što radi danas

Piše PSD
10. prosinca 2021. - 13:31

Na predivnoj lokaciji iznad Zagreba, na stoljetnom Medvedgradu, kandidati Masterchefa su dobili zadatak da u dva tima pripreme jela koja će servirati pred žirijem u kojem se našla i Vanja Halilović. Jedna od najljepših Hrvatica godinama je bila poznato televizijsko lice nakon čega se povukla iz javnosti. Čime li se bavi danas?

"Potpuno sam zadovoljna njihovim prvim izborom i s odabirom namirnica i definitivno s uparivanjem vina", komentirala je u emisiji Vanja, koja danas radi kao direktorica marketinga vinarije Kutjevo. Tim povodom je i došla u emisiju - da provjeri kako su natjecatelji kombinirali vino s jelima koja pripremaju.

image
NOVA TV

Vanja se još od ranog djetinjstva bavila manekenstvom, prve reklame je snimila kao djevojčica. Nakon toga uslijedio je Cosmopolitan, poslovi u inozemstvu, a onda televizija. Naposljetku se povukla iz javnosti i zaposlila u marketingu.

Na privatnom planu se kako za sada stvari stoje ništa ne mijenja, već traju njene zaruke za 14 godina starijeg biznismena Franu Barbierija.

28. travanj 2024 17:03