StoryEditorOCM
ViralKAKVE JESU

Aplikacija koja ih vješto ‘skida‘: vječno sređene poznate žene ogoljene bez trunke šminke na licu, pogledajte kako izgledaju ispod blještavila

Piše L.L.
3. ožujka 2020. - 13:11

Poznate osobe najčešće viđamo u njihovim najboljim izadnjima. Cindy Crawford iskreno je priznala da ni sama ne izgleda kao Cindy Crawfor kad se probudi, i sažela time otprilike sve ono što mislimo dok promatramo muškarce i žene svemirske ljepote dok pristižu na crvene tepihe i filmske premijere. Dok nam se smiješe s naslovnica i dok nam mašu s društvenih mreža.

Dostupno im je baš sve.

Svaki tretman koji vam padne na pamet, svaki "uljepšivač" na ovome svijetu. I muškarcima i ženama. S tom razlikom da korekcije holivudkih ljepotana prolaze ispod radara i bez pomoći šminke kao kod suprotnog spola. Odnosno, prolazilo je, sve dok se nije pojavila aplikacija koja ih vješto skida.

Zanima vas kako izgledaju neke od najljepših žena na svijetu bez trunke šminke? Ujutro kad se probude i nisu Cindy Crawford? E pa, MakeApp omogućava svijetu da vide upravo te skrivene mane, piše Bored Panda.

Riječ je o samo jednoj u nizu aplikacija koje mogu raditi u oba smjera - dodavati uljepšivače i "bojice" na nečije lice, ali i svlačiti ga dok ne postane upravo onakvo kakvo je bilo bez imalo šminke na licu. 

26. travanj 2024 09:18