StoryEditorOCM
TribinaNE MOŽE BEZ PAPIRA

Za odlaske iz mjesta prebivališta Grad izdaje propusnice – znaju se način podnošenja zahtjeva i razlozi za koje ih možete dobiti

Piše Grad Zadar
23. ožujka 2020. - 21:12
Zadar, 230320. Stozer civilne zastite Republike Hrvatske donio je Odluku o mjeri strogog ogranicavanja zadrzavanja na ulicama i drugim javnim mjestima. Privremeno se obustavlja javni promet u trajanju od 30 dana od dana donosenje ove odluke. Na fotografiji: detalj sa praznog zadarskog kolodvora.Jure Miskovic/Cropix

Temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka od 23. ožujka, Stožer civilne zaštite Grada Zadra zaprima zahtjeve za izdavanje propusnice isključivo iz vitalnih obiteljskih razloga (pružanje skrbi djeci i starijim osobama ili kupnja hrane i osnovnih potrepština), putem e-mail adrese: stozer.propusnice@grad-zadar.hr.
Obrazac navedenog Zahtjeva može se preuzeti na web stranici Grada Zadra https://www.grad-zadar.hr/vijest/covid19-77/propusnice-za-napustanje-prebivalista-5851.html (u privitku, u word ili PDF formatu).
Zahtjev je potrebno detaljno obrazložiti, obvezatno navesti sve tražene podatke te ostaviti kontakt telefon, objavili su iz gradske uprave.

19. travanj 2024 13:38