StoryEditor
TribinaODRŽANA SKUPŠTINA

Roko Tadin izabran za mjesto potpredsjednika Sveučilišne organizacije Hrvatske seljačke stranke

Piše SO HSS Zadar
15. studenog 2020. - 14:47
ILUSTRACIJAJure Miskovic/Cropix

Sveučilišne organizacije Hrvatske seljačke stranke iz Zadra poslala je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

U nedjelju je održana Glavna izborna skupština Sveučilišne organizacije Hrvatske seljačke stranke na kojoj je za novog predsjednika naše organizacije izabran Bruno Šagi, student povijesti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zadru.

Ono što nas posebno veseli je izbor Roka Tadina, predsjednika Sveučilišne organizacije HSS-a Zadar na mjesto potpredsjednika na nacionalnoj razini, čime je naša mlada, ali aktivna organizacija dobila dodatno priznanje i poticaj za njen rad. U svom radu, Tadin će se orijentirati na materijalna prava studenata u ovim teškim vremenima za sve, a pogotovo za mlade. Ustrajat će na uključivanju studentske populacije u procese odlučivanja, kako se više nikad ne bi dogodila situacija poput one na početku koronakrize, kada su studenti izostavljeni iz sustava propusnica.

Efekti koronakrize na studentsku populaciju vidljivi su golim okom (nedostatak poslova), a mnogi će tek doći na red, zbog čega primjećujemo i pohvaljujemo povećanu aktivnost studenata u našoj organizaciji. Ovim putem pozivamo sve studente da se aktivno uključe u procese donošenja odluka u onoj opciji koju smatraju najprihvatljivijom jer događaji proteklih mjeseci svjedoče da su najčešće zaboravljeni ili zanemareni.

SO HSS Zadar

Izdvojeno

19. siječanj 2021 15:47