StoryEditorOCM
TribinaNOVA BROŠURA

Obojite Galešnjak i pošaljite ga kao razglednicu, koristite QR kôd, saznajte sve tajne otoka Pašmana...

Piše Zadarski.hr
29. rujna 2022. - 13:16

TZO Pašman predstavlja novu image brošuru koja je namijenjena promociji, prezentaciji, sudjelovanju na raznim sajmovima u Hrvatskoj i inozemstvu te distribuciji u TIC-u.

image

TZ Pašman

Brošura sadrži niz fotografija, edukativne tekstove, kartu na kojoj su ucrtane sve važnije plaže na otoku i brojne druge zanimljivosti. Najveća posebnost koju ova brošura sadrži jest idejno rješenje koje je osmislila TZO Pašman, a koje svim korisnicima brošure omogućuje da oboje Galešnjak- otok ljubavi te ga iskroje iz brošure prema uputama i pošalju kao razglednicu. Na posljednjoj stranici nalazi se i izmjenjivi QR kod koji korisnicima omogućuje odlazak na web stranicu TZO Pašman. Glavninu fotografija koji se nalaze u brošuri kreirali su Filip Brala i Jakov Đinđić, domaći fotografi čijim iskusnim okom su nastali izuzetni motivi otoka Pašmana. Grafičku pripremu i oblikovanje napravila je tvrtka @projectby.it. Brošura je tiskana na engleskom i hrvastkom jeziku.

image

TZ Pašman

- Ova brošura nastavak je kreiranja prepoznatljivog brend identiteta TZO Pašman i ističe njegove posebnosti i ljepote. Htjeli smo da brošura dobije dodanu vrijednost, pa smo tako stvorili personaliziranu razglednicu koja će svakako biti jedan od načina na koji će posjetitelji svoje emocije i doživljaje s Pašmana moći prenijeti drugima. Na samoj razglednici nalazi se prepoznatljivi otok ljubavi Galešnjak koji je ujedno i dio TZO Pašman pa se tako uklopio kao izvrsna poveznica u kreiranju razglednice. U brošuri je stavljen naglasak na upoznavanje sa zanimljivostima poput suhozida, picigina, Pašmanskog kanala, ali i edukaciji o zaštićenim vrstama poput plemenite periske i važnosti njezinog očuvanja. Planiramo uskoro i izradu pod brošura gastronomija, kultura i priroda i sl., a  kojima će se nadopunjavati image brošura - poručili su iz TZ Pašman.

image

TZ Pašman

20. travanj 2024 14:53