StoryEditor
TribinaNOVI SUDSKI SPOR

Marko Pupić Bakrač: Longin me opet tužio zato jer sam mu rekao ne posjeduje dovoljne intelektualne kapacitete da mi se suprotstavi u političkoj areni

Piše ZADARSKI.HR
4. listopada 2021. - 11:06
Marko Pupić Bakrač, Božidar longinCropix

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije Marko Pupić-Bakrač poslao je priopćenje za medije u kojem govori o još jednoj tužbi koju mu je uputio župan Zadarske županije Božidar Longin. Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Božidar Longin me još jednom tužio. Ovaj put zbog izjave medijima kako ne posjeduje dovoljne intelektualne kapacitete da mi se suprotstavi u političkoj areni pa me stalno tužaka sudu. I zamislite to je za Longina kleveta koja mu je nanijela teške traume i duševne boli. Tako će se Općinski sudu Zadru danas baviti povrijeđenim egom i kompleksima!?

Valjda Longin od suda očekuje pravorijek o njegovim iznadprosječnim intelektualnim kapacitetima. Usput neka sud ustvrdi Longinove fizičke kapacitete i da li mu je dovoljno velik kako netko ne bi spominjao da je potkapacitiran u tom smislu pa da čovjek opet trpi traume i mora plakati.

Ova tužba je krunski dokaz kako Longin probleme u političkoj areni pokušava pritiskom preko sudova i institucija sistema. Koliki je intelektualni kapacitet takve osobe kad se zna da postoji niz presuda Ustavnog suda i Europskog suda za ljudska prava o slobodi političke debate? U tim presudama oslobođeni su krivnje oni koji su političare nazivali idiotima i lopovima jer političar mora istrpiti i tu razinu kritike.

Božidare, a da izađeš za govornicu i debatiraš umjesto što spletkariš i pritiskaš druge da rješavaju tvoj problem?

Vijećnik u Županijskoj skupštini Zadarske županije

Marko Pupić-Bakrač

item - id = 1132195
related id = 0 -> 1145033
related id = 1 -> 1144988
26. studeni 2021 14:49