StoryEditorOCM
TribinaZADARSKI HSP AS REAGIRA NA IZJAVE SABINE GLASOVAC:

„Da li ova Našičanka želi biti gradonačelnica svih građana ili predstavnica nacionalne manjine?"

Piše Zadarski.hr
27. veljače 2017. - 18:32
hsp-as

Zadarska gradska organizacija HSP AS reagirala je priopćenjem na izjave predsjednice zadarskog SDP-a Sabine Glasovac o financiranju i položaju nacionalnih manjina, te su postavili pitanje da li Sabina Glasovac želi biti gradonačelnica grada Zadra ili zastupnik nacionalne manjine i glasonogovornica Milorada Pupovca. -Iz razgovora Sabine Glasovac za portal Novosti postavlja se jedno te isto pitanje koje si postavlja zadarska javnost, građanke i građane grada Zadra: da li ova Našičanka želi biti gradonačelnica svih građana ili predstavnica nacionalne manjine?

Jučerašnje prenemaganje po mediju Milorada Pupovca je kap koja je prelila čašu. Iz cijelog razgovora, a i njezinih postupaka općenito, jasno je da treba javno davati potporu financiranju Milorada Pupovca, njegovih portala i politike koji vrše u najmanju ruku antihrvatsku politiku smješkajući nam se u lice. Nije ugodan osjećaj, saborska zastupnice. Gospoda koju branite se obilno financira iz državnih jasli, a istu tu državu blate doslovno svakom prilikom. Borili ste se i za prava studenata Filozovskog fakulteta kao i kurikuralnu reformu, jedino se nikad niste borili za Zadar i njegove građane niti jednom incijativom a bili ste i zamjenica ministru, mogli ste makar pokušati uraditi nešto.

Vi i vaša stranka na lokalnoj razini vodite totalnu antizadarsku politiku, a nazvati vas oporbom je čak i smiješno. Na kraju se postavlja pitanje da li želite biti gradonačelnica svih žitelja grada Zadra ili glasnogovornik određene nacionalne manjine, i ne zaboravite: kad si na vlasti moraš donositi odluke za bolji život svih koji žive u Zadru, ne može se onda samo kritizirati jer nećete imati koga, da li ste spremni na to ili vaša kandidatura, ako prođe, možda bolje da ne prođe? - stoji u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik gradskog HSP AS-a Mate Lukić.

15. travanj 2024 09:40