StoryEditorOCM
SportŽENSKI NOGOMET

Zadranke dominirale protiv Neretve: Bačić i Ćubić pogodile za važnu pobjedu i tri velika boda!

Piše Ivica Gjergja
22. studenog 2020. - 19:27

PRVA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA ŽENE 9. KOLO

DONAT - NERETVA 2:0(1:0)

ZADAR - Igralište Stanovi. Bez gledatelja. Sudac: Mateo Erceg (Pristeg).

Strijelci: 1:0 Bačić (5), 2:0 Ćubić (81).

Najbolja igračica: Sara Ivandić (Donat).

DONAT: Adamović, Serdar (od 82. Ursić), Šarić (od 82. Goja), Perić, Žilić, Burčul, Ivandić, Bačić, Barbir (od 86. Kolovrat), Fridrih (od 86. Kanjer), Savčić (od 52. Ćubić).

NERETVA: Kešina, S. Musulin, Sušak, Čuljak, L. Musulin, Herceg, Mijoč, Dedaj, Mandić (od 52. Popović), Šunjić, Šiljeg.

Domaće nogometašice tijekom cijelog susreta su bile bolje, dominatnije na terenu s više posjeda lopte. Iz takve igre već u petoj minuti su postigle vodstvo. Sve je sama napravila Paula Bačić koja je presjekla jednu loptu pred kaznenim prostorom gostujuće ekipe lijepo ušla u šesnaesterac i lijepim zgoditkom zabila za vodstvo.

Nisu stale "donatovke" na tome - napadaju i u razdoblju od 17. do 23. minute brojimo tri lijepe prigode u nizu, prvo je pucala Bačić, pa Fridrh i na kraju Šarić, no nisu bile precizne. Redaju domaće igračice i dalje lijepe situacije no neodostaje im zadnji pas za postizanje zgoditka. Gošće su imale nekoliko sporadičnih napada sa slabom završnicom.

U 80 minuti sve je sama napravila Ćubić: pretrčala 30 metara i kad je došla u priliku da puca pogodila je vratarku Neretve. No ista se iskupila u sljedećeoj minuti i zabila iz blizine za 2:0, za pobjedu i velika tri boda Donata.

18. travanj 2024 16:57