StoryEditorOCM
SportUOČI UTAKMICE

Zadrani odlaze u goste u Beograd kod Mege: "Iako su daleko najmlađa momčad u ligi, igraju odlično i imat ćemo posla kao želimo pobjediti"

Piše D.Žura
17. prosinca 2021. - 14:24

Zadar je i dalje na svega dvije pobjede u Admiral Bet košarkaškoj ABA ligi, k tomu slijedi im gostovanje u Beogradu kod Mege – Mozzart.

- Mega je već dugi niz godina pravi primjer dobrog rada i razvoja mladog igrača, baš ti mladi igrači potpomognuti uz nekoliko iskusnijih daju sjajan spoj mladosti i iskustva koji onda rezultira i dobrim igrama i pobjedama protiv kvalitetnijih suparnika. Morati ćemo naći način da odgovorimo na agresivnu igru Mege, da odgovorimo na brojne pokušaje napadačkog skoka i ako to uspijemo naše šanse u toj utakmici uvelike bi porasle – kazao je Vladimir Anzulović, trener Zadra na čije se razmišljanje "naslonio" Martin Junaković.

- Oni su jedna vrlo mlada i ozbiljna ekipa s trenerom koji već dugo ostvaruje odlične rezultate u ABA Ligi. Bez obzira što su daleko najmlađa momčad, imaju „score” od pet pobjeda i šest poraza. Mi, iako igramo u gostima, moramo maksimalno ozbiljno ući u utakmicu i provesti na parketu sve što smo se dogovorili kako bi dobili utakmicu što bi nam puno značilo u nastavku sezone – zaključio je Junaković.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 12 sati, uz izravan prijenos u programu Arenasport 1.

26. travanj 2024 18:36