StoryEditorOCM
SportGOLIJADA

Vitezovi „razbili“ Kamen pet puta! Šteta što je završetak prvenstva, s ovakvim igrama gdje bi im bio kraj?

Piše Ivica GJERGJA
25. svibnja 2024. - 21:31

HV POSEDARJE – KAMEN 5:1

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Sudac: Stipe Žunić (Kaštel Lukšić). Pomoćnici: Barić i Tolić.

Strijelci: 1:0 Čirjak (6-11m), 2:0 Sinovčić (23), 3:0 Sušić (26), 4:0 Čurjurić (51), 4:1 B. Kujundžić (83-11m), 5:1 Sušić (88).

Najbolji igrač utakmice:Josip Sušić (HV Posedraje).

HV POSEDARJE: Pinčić (od 66. Brala), Zebić, Klanac (od 66. Brala), Sušić, Knežević, Sinovčić, Čirjak (od 53. Turbić), Zdrilić (od 46. Čurjurić), Morić, Jurjević, jurjević-Adžić (od 53. Šalina).Trener: Ivan Šimurina.

KAMEN: Đerek (od 57. Jović), Poljak, Kljenak, M. Kujundžić (od 57. Tolić), Brkan, Međugorac, Zovko, Kilić (od 73. T. kujundžić), B. Kujundžić, Jović, Oreč (od 69. M. Kujundžić). Trener: Mario Kujundžić.

Nitko, ama baš nitko iz kuta Viteza nije dvojio ili nevjerovao u to da se u srazu s Kamenom iz Ivanbegovine neće pripisati bodovi domaćinu. Da upravo se to dogodilo, bodovi su nakon visoke pobjede ostali doma, a igrači su nastavili kontinuitet dobrih izdanja u igri na čemu im treba čestitati, kao i na tome da su visoko plasirani na ljestvici.

Već u šestoj minuti su došli do vodstva, naime, kazneni udarac je bio u toj šestoj minuti koga je Lovre Čirjak pretvorio u zgoditak. Nije se dugo čekalo na povećanje rezultata, mladi i potentni Jan Sinovčić zabija za 2:0 i već u toj 23. minuti je „razbijen“ Kamen.

Nastavak igre donosi golijadu, nastavio je zgoditkom Josip Sušić, koji je bio i strijelac drugog zgoditka u smiraj samog susreta, te se dečko se prometnuo u igrača utakmice. I Ivan Čurjurić, taj vispreni igrač koga je pun teren, upisao se u listu strijelaca.

Kamen je na samom kraju došao do počasnog zgoditaka preko Branimira Kujundžića, a što ne umanjuje draž pobjede i dojam koji su domaći nogometaši ostavili u igri. Za njih šteta što je završetak prvenstva, da nije tako gdje bi im bio kraj, pitaju se njihovi navijači.

 

15. lipanj 2024 16:07