StoryEditorOCM
SportTREĆA NOGOMETNA LIGA

Vitezovi i Primorac igraju doma, a Zadar gostuje u Splitu!

Piše Ivica Gjergja
2. rujna 2022. - 14:49

U nastavku odigravanja prvenstvenih utakmica, zadarski trećeligaši HV-a Posedarje i Primorca igraju na domaćem terenu, dok će Zadar put Splita u sraz sa istoimenim ligašem. Pripreme za ove susrete sva tri kluba dobro su odrađene, te je za očekivati dobre rezultate i dakako nove bodove. 

- Nismo planirali ući u sezonu sa porazom kojeg smo doživjeli u Unešiću u prošlom kolu. Subota nam je prigoda da isperemo gorčinu poraza na domaćem terenu u srazu sa GOŠK Kaštela. Uvjeren sam da će moji dečki pokazati domaćim navijačima da se radi o kvalitetnim igračima koji sa svakim mogu ravnopravno igrati. Domaći teren će nam biti prednost, a također povratak Luke Begonje i Jure Ivandića raduje, jer s njima smo u svakom pogledu bolji. Očekujem pobjedu i nove bodove, kazao je „kormilar“ HV Posedarja, Josip Butić.

Jedan trenutno od najboljih igrača Primorca, Vice Birkić, rekao je kako su u posljednje dvije utakmice u Mravincima u srazu sa Slogom i u Kup susretu sa Nehajem iz Senja dokazali da su u - formi.

- Uvjeren sam da ćemo nastaviti uspješan niz dobrih igara i u srazu sa Naretvancem na našem terenu. Cijenimo gosta, to je dobra momčad mlada, poletna no bodovi uvjeren sam ostaju doma, rekao je.

Igrač HNK Zadra, Marko Jordan dodao je kako su prošlu utakmicu doma odigrali odlično.

-  Platio je laštru Neretvanac. Mislim da nam to može biti poticaj da nastavimo u istom ritmu. Ovaj tjedan smo dobro trenirali tako da ćemo utakmicu sa Splitom dočekati spremni. Biti će sigurno tvrda, teška utakmica, Split je dobra ekipa i sigurno će htjeti doći do svoje prve pobjede u novoj sezoni, kako bi oprali gorak okus poraza od prošlog kola. Na nama je da budemo pravi, koncentrirani i da odigramo jednu hrabru utakmicu. Vjerujem u ovu ekipu - zaključio je.

**Susret Primorac – Neretvanac igra se u subotu u 17 sati u Biogradu. Sudac: Karlo Marić. Pomoćnici: Barić i Gusić. Delegat: Mario Pinjušić.

**HV Posedarje – GOŠK Kaštela igra se u 17 sati u subotu. Sudac: Niko Radić. Pomoćnici: Severinski i Kukulj. Delegat: Hrvoje Boban.

**Split – Zadar igra se u Splitu u 17 sati. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Radonić i Čelić. Delegat: Mladen Žižić -Gušo.

19. travanj 2024 03:39