StoryEditorOCM
SportSPREMA SE SPEKTAKL NA FUTSAL ČAROLIJI

Utakmicu između NK Zadra i Internacionalaca predvodit će Subašić, Vrsaljko i Pršo!

Piše Ivica Gjergja
21. prosinca 2016. - 17:31
FalkaoiSubasic.PNG

U u sklopu malonogometnog turnira „Futsal Čarolija“ u petak s početkom u 19,30 sati održat će se vrhunska malonogometna poslastica - nogometne snage odmjerit će momčad NK Zadar i izabrani sastav zadarskih internacionalaca i bivših igrača!

Ovaj povijesni malonogometni događaj organizirali su igrači NK Zadra, Tomo Gluić i Dragan Župan, a na njihove pozive rado su se odazvali svi, poglavito iz razloga što će sav prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe, Osnovnoj školi Voštarnica.

Gledatelji će tada moći uživati u majstorijama hrvatskih reprezentativaca Danijela Subašića i Šime Vrsaljka, Stipe Perice, legendarnog Dade Prše, zatim Dragana Blatnjaka, Vedrana Ješe, Dominika Livakovića, Jurice i Marijana Buljata, Krševana Santinija, Ivana Ćurjurića i drugih. Moguć je i nastup još dviju velikih nogometnih zvijezda, koje trenutačno imaju klupskih obveza u inozemstvu.

- Vjerujemo da će u petak biti večer za pamćenje što se tiče malog nogometa u Zadru. Svi naši reprezentativci i oni koji su nosili dres Zadra pristali su i rado se odazvali ovoj humanitarnoj utakmici. Hvala im svima zbog toga. Uvjeren sam da će gledatelji doći na svoje i da će biti veličanstveno, ne samo na parketu nego i na tribinama. Kompletan je i NK Zadar, stoga dragi gledatelji dođite i uživajte, kazali su u glas Dragan Župan i Tomo Gluić, aktualni igrači NK Zadra, pozivajući Zadrane da na vrijeme u Mocirama zauzmu svoja mjesta...

 

28. rujan 2024 22:53