StoryEditorOCM
SportBLIC IZ NK ZADARNOVE

Uspješni kadeti i tići u Međužupanijskoj nogometnoj ligi

Piše Ivica GJERGJA
12. lipnja 2021. - 10:50

U Drugoj Međužupanijske nogometne lige kadeta odigrano je 9. kolo, u kojemu je kadetska momčad NK Zadarnove u Sukošanu pobijedila Zlatnu luku 0:2. Oba pogotka postignuta su pri kraju susreta, a strijelci su bili Smirčić, a drugoga Mustać.                                                                                                                                                               

Sastav: Rak, Dimitrović, Mustać, Smirčić, Alić, Song, K. Bilaver, Škara, M.-M. Bilaver, Jurkin, Osmanović, Brkić, Smojver, Bajlo. Trener Alen Glavić.   

Nastavljena su i natjecanja u najmlađim kategorijama. Papaline su na domaćem terenu poražen od Abecede, dok su Tići u gostima pobijedili Bibinje. Svi zaslužuju čestitke za trud i zalaganje!

Pioniri i kadeti u Dalmatinskoj ligi uspješni!

U posljednjem kolu 2. Dalmatinske lige za pionire i kadete obje momčadi ubilježile su treće uzastopne pobjede te tako natjecanje završile na odličnom drugom mjestu ukupnog poretka. Na domaćem terenu Vlačina u Škabrnji pionir su pobijedili Zagoru s uvjerljivih 9:0, dok su kadeti svoje vršnjake iz Unešića svladali s 5:1. U najuvjerljivijoj pobjedi pionira ove sezone posebno se istaknuo Bruno Smirčić sa četiri pogotka i četiri asistencije. Uz njega, u strijelce su se upisali još i Joshua-Aaron Bajlo i Božo Vuković, koji su postigli po dva pogotka, dok je posljednji djelo Antonija Ivkovića.

Sastav pionira: S. Ivković, Krstić, Badel, Bajlo, Jurić, Brkić, Tokić, Jelić, Smirčić, Mijić, Alić. Još su igrali: I. Bilaver, B. Bilaver, Burčul, Vuković, Rak. Trener: Šime Kardum.

Kadete je u vodstvo doveo Leon Rupnik-Buterin, da bi na 2:0 povisio Martin Čirjak i s tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme. U nastavku je za 3:0 zabio Leon Pavić, a nakon što je Mate Gulić postigao jedini pogodak za Zagoru, konačnih 5:1 postavili su Hrvoje Galac te svojim drugim pogotkom Čirjak.

Sastav kadeta: Šušić, Pedić, Dražić, Patrk, Pavić, Matković, Bilaver, Osmanović, Galac, Rupnik-Buterin, Čirjak. Još su igrali: Dimitrović, Lenkić, Song, Bilaver. Trener: Antonio Perica.

04. svibanj 2024 11:25