StoryEditorOCM
SportSOLIDAN REZULTAT

U Puli održano U-16 Državno prvenstvo u sportskom ribolovu štapom s obale na kojemu je nastupila i Tamara Čavrag, udičarka ŠRD Vir

Piše K. Škrbić
5. listopada 2023. - 17:50

Najbolja virska udičarka Tamara Čavrag iz ŠRD Vir osvojila je solidno 16. mjesto na U-16 Državnom prvenstvu u ribolovu štapom s obale koje se održalo u Puli. Prethodno je Čavrag osvojila četvrto mjesto na Međužupanijskom prvenstvu u Zadru i brončanu medalju na Županijskom, također u Zadru, što je bio njezin najveći uspjeh i domet u pojedinačnoj konkurenciji.

Na pulskom natjecanju u konkurenciji 24 najbolja mlada sportska ribolovca u Hrvatskoj, Tamara je prvog dana natjecanja zauzela 11. poziciju, dok je drugog dana bila 20. što joj je donijelo ukupnih 31 plasmanskih bodova. Pobijedio je Patrik Uhač iz lovranskog Zubaca (6 plasmanskih bodova), srebro je pripalo Petru Pobaru iz Ičića (8 bodova), dok je broncu osvojio Luko Pavičević iz lovranskog Zubaca (11 plasmanskih bodova). Bolji od Čavrag iz Zadarske županije bio je samo ribolovac zadarskog Zubaca Dinko Klarić (12. mjesto), dok su Luka Perica iz benkovačke Sipe (19. mjesto) i Stipe Banić iz zadarskog Zubaca (20. mjesto) ostali iza mlade virske udičarke.

30. travanj 2024 07:32