StoryEditorOCM
Sport3. HNL JUG 6. KOLO

U Posedarju „razbiti“ Kamen, iz Dubrovnika donijeti bod(ove)!

Piše Ivica GJERGJA
24. rujna 2021. - 12:41

Momčad HV Posedarja je domaćin na svom terenu jako dobroj momčadi Kamena. Nakon odlične igre koju su Vitezovi prikazali u srazu sa Zadrom i pobjedili ga na Stanovima, vlada optimizam, ali i „brenza“ je povučena, ide se na pobjedu, no pametnom i racionalnom igrom. Kamen zna dobro igrati, treba mu neutralizirati krila i napad koji dobro funkcionira. Sigurni smo da ih je stručni stožer na čelu sa Josipom Butićem dobro skenirao i da će njegovi igrači pružiti igru kako bi „razbili“ Kamen i uzeli sva tri boda. Svi su igrači na „broju“, nema ozljeđenih i kažnjenih.

- Na našem terenu nas čeka još jedna teška i tvrda utakmica protiv odličnog suparnika NK Kamena, a u što smo se uvjerili i prošle sezone. Na našem terenu nikome ne prepuštamo ulogu favorita i tako ćemo se postaviti od prve minute susreta, preuzeti inicijativu i pokušati zabiti što prije kako bi utakmicu odveli u smjeru pobjede. Ambijent i atmosfera u momčadi od početka sezone je odlična, naporno se radi i priprema za utakmice. Ovim putem pozivam sve naše navijače da nas i u subotu podrže u što većem broju i da skupa proslavimo pobjedu, kazao je napadač Mateo Rončević.

Ne spavaju na lovorikama dobre igre protiv Hajduka u Kup natjecanju igrači Primorca, ali trener Krešimir Sunara želi ih i uspijeva vratiti u kolotečinu igara u svom rangu Trećoj ligi. Radili su nakon utorka dečki odlično na treninzima i pripremama, tako da se očekuje da budu u potpunosti spremni za gostovanje kod GOŠK Dubrovnika. Još se moramo osvrnuti na igru protiv Hajduka kojeg su držali u egalu gotovo sat vremena, čak su i poveli, imali nekoliko prigoda, pa da su Birkić, Vodopija, Klopp i drugu uspjeli postići drugi zgoditak sigurno bi i Hajduku bilo „gusto“. „Primorci“ mogu biti ponosni na prikazano, neka tako odrade u Dubrovniku, bila bi to „puna šaka brade“.

- U Dubrovnik idemo odigrati pametno i sve učiniti da se doma vratimo bod(ovima). Ako nam se posreći da igramo kao protiv Hajduka vjerujem u naš uspjeh. Svi smo na broju, nema izostanaka, pa će naš trener imati slatke brige. Bolje i tako nego da nas nema, a kada nas je više lakše ćemo do uspjeha, kazao nam je jedan od bolji u srazu sa Hajdukom igrač Primorca, Vice Birkić.

Susret HV Posedarje – Kamen igra se u subotu u 16 sati na igralištu Gordan Demo u Posedarju.

Susret GOŠK Dubrovnik – Primorac igra se u subotu u 16 sati na igralištu Lapad u Dubrovniku.

19. travanj 2024 01:03