StoryEditorOCM
SportTREĆA NL JUG

U ovom kolu Zadrani imaju susret na Stanovima s Uraniom, Vitez čeka Kamen na svom igralištu, a Primorci putuju u Makarsku

Piše I.G.
21. travnja 2023. - 17:01

Nema odmora za trećeligaše, netom što su HV Posedarje i Primorac u srijedu odigrali polufinale Kup natjecanja, već ovaj vikend ih čekaju susreti 25. kola. Tako će HV Posedarje na svom igralištu dočekati Kamen, a Primorac će „protegnuti“ noge do Makarske u boj sa Zmajem za bodove.

Zadrane čeka susret na Stanovima u srazu s Uraniom. Sva tri sastava su obavila posljednje pripreme pred susret, neće ništa riskirati, ide se na pobjede i ojačenja svojih bodovnih salda. Treba doći u Posedarje i na Stanove, a ako je moguće i u Makarsku i uživati u nogometu.

Evo rasporeda:

Zadar – Urania igra na Stanovima subota u 17 sati. Sudac: Mišo Krešić. Pomoćnici: Klaić i Gusić. Delegat: Ronald Magzan.

HV Posedarje – Kamen igra se na igralištu Gordan demo u Posedarju u subotu u 17 sati. Sudac: Luka Liković. Pomoćnici: Proleta i Radonić. Delegat: Mladen Žižić Gušo.

Zmaj (M) – Primorac igra se u Makarskoj u ponedjeljak (24. travnja) u 17 sati. Sudac: Mirko Odrljin. Pomoćnici: Čelić i Hajduk. Delegat: Renato Srna.

01. lipanj 2024 03:26