StoryEditorOCM
SportTREĆA NL-JUG 8. KOLO

U 75. minuti zbog drugog žutog kartona isključen igrač, gospari u Dubrovnik odnijeli bod

Piše Ivica GJERGJA
7. listopada 2023. - 21:14

HV POSEDARJE – GOŠK DUBROVNIK 1919 1:1

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo. Sudac: Josip Žeravica (Kaštel Sućurac). Pomoćnici: Kukulj i Barić.

Strijelci: 1:0 Jurjević (13), 1:1 Lordanidis ((86).

Crveni karton: Skaramuca (GOŠK Dubronik 1919) u 75. minuti drugi žuti.

HV POSEDARJE: Pinčić, Pedišić, Jordan (od 71. Bačić), Čurjurić, Knežević (od 46. Blažević), Buenanueva, Čirjak, Čelić (od 59. Zdrilić), Zebić, Jurjević. Trener: Marko Pinčić.

GOŠK DUBROVNIK 1919: Kristić, Šijaković, Ivanišević, Đivić, Matić (od 65. M. Matić), Kačić (od 87. Lordanidis), Skaramuca, Delevski (od 46. Petrović), Vatović, Farić, Krešić. Trener: Mateo Kristić.

Odlično su igrači Viteza ušli u susret, imali dominaciju bili bolji i „vodili glavnu riječ" na terenu. Iz takve igre se rodila i prigoda u 13. minuti koja je pretvorena u zgoditak. Naime, nakon lijepo izrađene akcije gosti su loptu odbili u korner koga je izveo Čirjak u peterac, obrana gosta je nezgodno startala promašila loptu, koju je prihvatio Josip Jurjević i poslao u mrežu za 1:0. Redali su prigode domaćini no nije ih išao gol. Treba kazati da je i napadač domaćih Vlatko Blažević imao lijepu priliku no vratar Kristić je bio nesavladiv. U 75. minuti je zbog drugog žutog kartona iskljućen igrač GOŠK Dubrovnika 1919 zbog guranja protivnika (drugi žuti). Dobar su otpor gosti pružili sa deset igrača, odigralo pametno bez „srljanja“ i na kraju gotovo u smiraj susreta kad se očekivala pobjeda domaćina gosti su u 88. minuti poravnali rezultat te pjevajući otišli doma. Vitezu je ovo opomena da se susret igra dok sudac ne odsvira kraj.

28. travanj 2024 14:13