StoryEditorOCM
SportIZVRŠENA PROZIVKA

Trener Primorca Krešimir Sunara: Sve uvjete imamo, ostaje nam da predano i marno radimo kako bi se što bolje spremili, idemo na posao!

Piše Ivica Gjergja
18. srpnja 2021. - 12:54

Trener HNK Primorca iz Biograda, Krešimir Sunara izvršio je prozivku igračkog kadra ovog kluba. Na samom otvaranju priprema sve je igrače i stručni stožer u ime predsjednika Darka Banića, koji je bio službeno odsutan, a koji je nedavno izabran za predsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije, kojem čestitamo, sve pozdravio sportski direktor Leo Šarić. Na prozivci je bilo 22 nogometaša koji imaju obvezu prema Primorcu.

- Pozdravljam vas i odmah bi vam zaželio mnogo uspjeha u vašem radu, dobro se spremite jer je sezona duga, a bit će teška, iz utakmice u utakmicu se morate dogovarati. Sve moguće probleme koji iskrsnu odmah ćemo rješavati, želim vam dobre i uspješne pripreme i da se dobro spremite za natjecanje, kazao je Šarić.

Trener Krešimir Sunara je upoznao igrače sa radom tijekom priprema, kazavši:

- U prvoj fazi rada, radit ćemo na fizičkoj pripremi, nakon toga dolazi faza uigravanja momčadi te igranje prijateljskih utakmica do početka natjecanja. Sve uvjete imamo, ostaje nam da predano i marno radimo kako bi se što bolje spremili, idemo na posao, rekao je Sunara i odveo igrače na teren.

19. travanj 2024 20:32