StoryEditorOCM
Sport3. HNL JUG/ 10. KOLO

Subota u 15 sati: Posedarje i Primorac dočekuju Zmaja i Uskoka, a Zadar gostuje u Dubrovniku

Piše Ivica Gjergja
15. listopada 2021. - 16:08

Županijski trećeligaši u desetom kolu dva puta su domaćini, HV Posedarje dočekuje Zmaja, a Primorac Uskoka, dok Zadar ide u goste Dubrovniku. Želja sve tri ekipe je da ostvare što bolji rezultat, ako bude moguće i maksimalne bodove, za miran nastavak plovidbe po ljestvici.

Evo što su nam kazali akteri sutrašnjih utakmica.

- Nakon 20 godina zasjeli smo na prvo mjesto u Dalmaciji na što smo svi u klubu veoma ponosni. Prvo bi čestitao ekipi, treneru, upravi, a poglavito našim vjernim navijačima jer svi skupa smo napravili taj rezultat. Ovaj niz je neponovljiv i nećemo stati. Dolazi nam Zmaj (M), novi izazov pred našom publikom, želimo nastavit pobjednički niz i odličnu atmosferu u momčadi. Od prve minute ćemo se nametnuti i do zadnjeg dati svoj maksimum. Nadam se na kraju proslavit nova tri boda s našim navijačima, koje ovim putem pozivam da dođu u što većem broju i budu opet naš 12 igrač, kazao nam je igrač HV Posedarja Jure Ivandić.

U momčadi Primorca nema nekih značajnih promjena, skupili su glave riješeni da u srazu sa uvijek dobrim Uskokom odigraju dobro i „uskoče“ u nova tri boda.

- Naš brod se istina malo nagnuo, no riješeni smo dati sve od sebe, najbolje što možemo i znamo, kako bi se „okitili“ s novim i na taj način upotpunili bodovni saldo. Dobro smo radili i trenirali, nema odsutnih i vjerujem da će moji suigrači biti na razini. Uskok je dobra momčad no našem ognjištu smo mi bolji, kazao nam je napadač Primorca Nikola Jurišić.

Lijepo je bilo vidjeti igrače Zadra nakon pobjede 2:0 protiv vrlo dobre momčadi Zagore. Trenerski dvojac Terkeš – Blatnjak očito je momčad vratio u kolotečinu pobjeda s tendencijom da tako nastave i dalje. Dvoboj s GOŠK-om u Dubrovnikom potvrdit će jesu li se sa dobrim igrama vratili i bodovi.

- Nakon prijateljsko-humanitarne utakmice sa Hajdukom i prvenstvene s Zagorom vratili smo se obvezama. Radili smo dobro kako bi u Dubrovniku bili pravi. Očekujem naše pravo izdanje i da doma donesemo koji bod, kazao nam je napadač Zadra Vlatko Blažević.

Sva tri susreta igraju se u subotu s početkom u 15 sati.

25. travanj 2024 10:16