StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Sonik Puntamika ide u goste Splitu, a pola ekipe je na ‘bolovanju‘! Kuliš: ‘Tko može igrati, mora dati maksimum!‘

Piše I. Gjergja
14. listopada 2021. - 16:25

Nisu se dobro proveli igrači Sonik Puntamike u Gorici, poraženi su 18 koševa razlike, a kako će biti u srazu sa Splitom na Gripama, u petak u 18 sati, pitanje je.

Ono čega se najviše bojao trener Puntamike, Stipe Kuliš, bila je i ostala kratka klupa i mala rotacija igrača, a o ozljedi centra Marina Šarlije da se i ne govori. Ubrzan ritam igranja utakmica troši igrače, pa se postavlja i pitanje koliko je moguće pripremiti momčad za ova dva dana. Struka je sve učinila, no ići na noge Splitu oslabljeni neigranjem ključnih igrača nije baš lijepo.

Split je porazio Zadar, što sve govori o njihovoj trenutnoj snazi i moći. Jasno je da su već duže u dobroj formi i valja se bojati pravog izdanja domaćina, a onda to neće biti dobro za Sonikse.

- Na jutarnjem treningu nije bio Marino Šarlija koji je morao u bolnicu posjetiti liječnika, Marko Jurič je također nešto boležljiv, a Gabrijela Marića čeka CT. Nakon pobjede Alkara i dobre igre protiv Cibone u Jazinama upali smo u „crnu rupu“. Poraženi smo protiv Gorice, oslabljeni, a naš sljedeći protivnik Split je za svako poštovanje, odličan na svim pozicijama. Umjesto da se bavimo strukom, taktičkim postavkama mi u stožeru smo prinuđeni razmišljati o tome tko nam može i koliko igrati. Bez obzira na sve ne ostaje nam drugo nego da svi koji budu u sastavu daju svoj maksimum, rekao je trener Sonik Puntamike, Stipe Kuliš.

25. travanj 2024 23:51