StoryEditorOCM
SportPRVA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA

Pripreme su završene, kreće bitka za bodove – evo tko u prvom kolu na koga udara

Piše Ivica Gjergja
13. rujna 2019. - 21:45
croatia_polaca14-090613

Diljem Zadarske županije nogometna lopta će sljedećeg vikenda krenuti s centra – počinje Prva županijska nogometna liga.  Pripremni period  za uigravanje momčadi je prošao, sada treba u natjecanju pokazati što je ostvareno u klubovima. Bilo je dosta prijelaza nogometaša iz kluba u klub, rosteri su dobro popunjeni, promjen je bilo i u trenerskim strukturama tako da se nadati dobroj igri i pravim prvenstvenim dvobojima već na početku natjecanja.

Na otvaranju, Velebitu će u goste Zlatna luka, vjeruje se u pobjedu domaćina no i Sukošanci su težak zalogaj i oni će se nešto pitati. U Crnom domaćin očekuje Škabrnju, žele trobod za koga se dobro trebaju založiti.

U nedjelju će Zemunik u Posedarje kod domaćina koji želi sva tri boda. No trener gostiju Šime Ivković imat će što reći, zna se on suprotstaviti na gostovanju pa je moguć i bod. Hajduci udaraju na Bibinje koje se znaju postaviti, a tko će pobijediti ostaje da se vidi. 

Dragovoljac u novom izdanju i s novim trenerom Mišelom Jelenkovićem dočekuje povratnika u ligu Novu zoru, kojom odlično trima trener Vlado Mandić. Domaćin je već upisao tri boda, ali nešto će se pitati i gosta, tako da se očekuje zanimljiv dvoboj. Sabunjar dočekuje prvaka Pakoštane, da dođe do bodova morai će se dobro založiti, koliko se zna igrači Sabunjara su na to spremni. Svoj će susret u utorak 17. rujna odigrati Arbanasi i Polača.

Ako ste u blizini igrališta u subotu i nedjelju, a možete i ciljano otići na „otvaranje“ sezone u Prvoj ŽNL i uživati u nogometu.

Raspored prvog kola:

U subotu 14. rujna igraju u 17 sati:

Velebit (B) – Zlatna luka, 

Dalmatinac - Skabrnja '91 

U nedjelju 15. rujna u 17 sati igraju:

Hajduk – Bibinje, 

HV Posedarje – Zemunik, 

Dragovoljac – Nova zora,     

Sabunjar – Pakoštane. 

U utorak 17. rujna igraju:

Arbanasi – Polača.

 

03. srpanj 2024 17:29