StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI KUP

Primorac čeka Varaždin! Šarić: „Sve je spremno za dobru nogometnu predstavu“

Piše Ivica GJERGJA
17. listopada 2022. - 21:05

Pored malog nogometa u kome „vlada“ MNK Pakoštane, u Biogradu se nastavlja s velikim nogometom i možemo reći da je Biograd epicentar nogometnih zbivanja u posljednje vrijeme. Naime, Primorac koji je osvojio županijski kup, te pobijedio Nehaja iz Senja, domaćin je u šesnaest finalu kup natjecanja momčadi prvoligašu Varaždinu. Što se tiče HNK Primorca sve je spremno u organizacijskom i svakom drugom smislu, karta više se traži, zanimanje je veliko, jer Varaždin u prvoj ligi igra jedan od najljepših nogometa. Sigurno je da to privlači gledatelja, a očekivati je veliki karusel iz Pakoštana, Draga, Vrane, Tinja, na dan susreta najave su velike. Kada smo usput sreli jednog „fetivog“ navijača dakako vremešnog po imenu Ive u Biogradu, kazao nam je za kup susret:

- Nije Varaždin Hajduk od prošle godine kada je bilo nezaboravan susret. Vjerujem da će moji iz Primorca pružiti igru dostojnu šesnaestine finale, stoga dragi prijatelji dođite i podržite naše igrače, pa da i „srušimo“ gosta, te prođemo dalje. Osobno mi se igra Varaždina sviđa, ali mi konja za trku imamo, kratko nam je kazao.

Na svakom kantunu u Biogradu je priča i zanimanje nogomet odnosno kup susret Primorca, a kako će biti, treba doći pogledati na igralište u 15 sati u srijedu. Iz prvog sastava i stožera nema puno riječi, marno i predano se radi, trenira, koliko znamo novi kormilar Primorca Mirko Labrović je dobro skenirao Varaždin, zna im dobre i slabe strane. Što će uraditi na terenu u susretu treba vidjeti, no sve je spremno za veliki okršaj.

- Svatko tko dođe na naše igralište bit će ugošćen upravo onako kako mi to znamo. Nama je ovo jedan od susreta koji se pamte, sve smo posložili i samo čekamo trenutak kad će susret šesnaestine finala početi. Očekujem dobru posjetu jer smo to zaslužili igrama u kupu. Dođite čekamo vas, kratak je bio sportski direktor Primorca, Leo Šarić.

Susret Primorac – Varaždin igra se u srijedu (19. listopada) u 15 sati na igralištu Kazimir i Silvio u Biogradu.

20. travanj 2024 08:35