StoryEditorOCM
SportTREĆA LIGA

Pravedna podjela bodova u napetom dvoboju Primorca i Neretvanca

Piše Ivica Gjergja
26. listopada 2024. - 18:59

PRIMORAC – NERETVANAC 0:0

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Sudac: Paško Mandić (Prgomet) 6. Pomoćnici: Pažanin i Ponjarac.

PRIMORAC: Stojanov 7, Kulaš 7, Vodanović 6 (od 76. Crnjak-), Bitunjac 6, Gambiraža 6 (od 75. El Fadile-), Lazarevski 7, Baričević 6, Živić 6 (od 46. D. Pešić-), Š. Pešić 6, Morić 6 (od 56. Bačkov-), Okechukwu 5,5. Trener: Anel Karabeg 6.

NERETVANAC: Maslać-, Vučković 6 (od 46. Popić-), Spahić 7, Da Silva 6, (od 87. Šunjić-), Batinović 7, Romić 6 (od 46. Silva-), Mikulić 6, Ivanković 6,5, D. Medić 6, K. Medić 6,5, Tomašević 6. Trener: Damir Vučić 6.

Igrač utakmice: Stojanov.

U uzbudljivoj utakmici punoj prilika, domaći nogometaši Primorca i gosti iz Neretvanca podijelili su bodove. Primorac je otvorio susret snažnom inicijativom, ali nakon nekoliko pokušaja, gosti su preuzeli kontrolu. Ivanković se u brzom protunapadu našao u dobroj prilici, no domaći vratar Stojanov bio je siguran na vratima. Samo minutu kasnije, Stojanov je ponovno pokazao odličnu reakciju, a Mikulić u 10. minuti pogodio je prečku, držeći rezultat izjednačenim.

Primorac je uzvratio pritiskom, ali nedostajala im je završnica. Gosti su kroz prodore Spahića i Mikulića nastavili prijetiti, a domaći vratar Stojanov još je jednom uspješno obranio snažan udarac.

Domaći napadi ponovno su se intenzivirali — Vodanović je u 32. minuti imao sjajnu priliku, ali nije uspio zatresti mrežu, kao ni u novoj prilici u 38. minuti, koju je obranio gostujući vratar Maslać. Pridružio mu se Gambiraža s lijepim udarcem, ali i dalje bez pogodaka. Najbliže golu Neretvanac je došau u 61. minuti kad je Da Silva promašio veliku priliku, a Batinović je minutu kasnije također promašio nakon kornera.

Primorac je do kraja susreta nastavio tražiti pobjednički pogodak, no bez uspjeha, a kapetan gostiju Batinović u posljednjoj minuti sudačke nadoknade promašio je šansu za pobjedu. Utakmica se završila s 0:0, uz ocjenu svih prisutnih kako je podjela bodova bila pravedna.

26. listopad 2024 18:59