StoryEditorOCM
SportLIJEPI PRIZORI

Pogledajte kadrove dobre atmosfere s ulica Szegeda: hrvatski i srpski navijači zajedno se druže prije ključne utakmice

Piše PSD
15. siječnja 2022. - 14:21

Hrvatska i Srbija večeras će od 20.30 odmjeriti snage u Szegedu. Taj susret ključan je za obje momčadi, jer gotovo se sa sigurnošću možre reći da pobjednik ide dalje. Za očekivati je da će Francuzi, koji su pobijedili nas u prvom kolu, osvojiti skupinu C, a za pretpostaviti je da će im se pobjednik iz večerašnjeg susreta prodružiti u drugom kolu.

Doduše, Srbi su već pobijedili Ukrajince, a 'kauboji' tek trebaju igrati protiv njih, ali sve osim pobjede naših u tom susretu bilo bi iznenađenje.

I dok se čeka početak susreta u Pick Areni, iz Szegeda stižu lijepe scene. Nikakvog neprijateljskog raspoloženja nema izmeđi hrvatskih i srpskih navijača, dapače, na ulicama se mogu vidjeti kadrovi koji prikazuju prijateljsku atmosferu između navijača obiju reprezentacija.

Dobra vijest za naše je povratak Luke Cindrića, koji je na posljednjem testu bio negativan te je dobio dozvolu igrati večeras. Možemo se nadati da će se dobrat atmosfera s ulica Szegeda preseliti kasnije i u Pick Arenu te da će izabranici Hrvoja Horvata na kraju slaviti.

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
26. travanj 2024 10:31