StoryEditorOCM
SportASK ZADAR

Počeli upisi u Atletsku školu: Dođite postanite član najboljeg atletskog kluba u Zadru!

Piše Ivica Gjergja
2. kolovoza 2024. - 14:16

Ovih dana počeli su upisi u atletsku školu – ASK- a Zadar. Dođite upišite se i budite stalni član ovog uzornog kluba koji je najbolji u Zadru. Tako su u tijeku upisi u Atletsku školu i to:

U atletsku igraonicu upisujemo djecu predškolske dobi od 5-6. godina.

U malu školu atletike upisujemo djecu od 1- 4 razreda osnovne škole.

U školu atletike upisujemo djecu od 5- 8. razreda osnovne škole i od 1-4. razreda srednje škole.

U atletsku školu za odrasle od 20. godina i stariji.

Trenirat će atletiku pod stručnim vodstvom trenera, svi su treneri završili kineziološki fakultet i licencirani su od strane Hrvatskog atletskog saveza.

Zašto baš svoje dijete uključiti na treninge atletike ?

Zato što je atletika bazični sport. Djeca razvijaju: brzinu, snagu, okretnost, izdržljivost, preciznost, te stječu bolje zdravlje, kondiciju, povećanu radnu i obrambenu sposobnost. Zadovoljavaju potrebu za kretanjem i igrom. Stvaraju i formiraju radne navike. Podižu se psiho – motoričke sposobnosti kao hrabrost, upornost i inicijativa te elastičnost, gipkost i zbog kojih se postiže bolji uspjeh u sportu, ali i u svakodnevnom životu. Potiče svako dijete ponaosob da kroz svoj mladenački život uživa u atletici i druži se sa svojim vršnjacima.

Ukoliko želite svoje dijete od malih nogu uključiti u bazični sport te ga uvesti u svijet atletike upisi su otvoreni, a sve dodatne informacije možete dobiti putem kontakta: mobitel 091-787-0725, e-mail: zad@has.hr te facebook – Atletski sportski klub Zadar.

28. rujan 2024 21:34