StoryEditorOCM
Sport"JOSIP VUKOJA"

Pobjednik turnira momčad Zadra: u finalu pobijedili Arbanase!

Piše Ivica Gjergja
9. travnja 2024. - 15:12

Na ovogodišnjem 16. Memorijalnom turniru „Josip Vukoja“ u Pakoštanima sudjelovalo je ukupno 30 ekipa, igrača rođenih 2013. godine i mlađih, koje su nakon izlučnih natjecanja ukupno odigrali 80, te su samo dvije ekipe odigrale finalni susret za pobjednika.

Pobjednik turnira postala je momčad Zadra koja je u finalu pobijedila Arbanase, prošlogodišnjeg prvaka. U srazu za treće mjesto Šibenik je bio bolji od druge momčadi Zadra.

U dva dana odigravanja turnira najviše su pokazali mladi igrači HNK Zadra koji su osvojili prvo mjesto.

- Sve čestitke trenerima Zadra koji su napravili odličnu selekciju i sa dvije ekipe igrali završnicu turnira. Ovim putem se zahvaljujemo svim nogometnim klubovima, njihovim trenerima, igračima i roditeljima koji su prekrasni sunčani vikend proveli na našem igralištu u Pakoštanima. Posebna zahvala generalnim sponzorima Općini Pakoštane i TZ Općine Pakoštane te svim ostalim sponzorima, prijateljima i volonterima kluba koji su pomogli da organiziramo još jedan turnir na ponos cijele Općine. Također velika zahvala i Radio BnM-u koji je medijski cijelo vrijeme bio uz nas. Izrazito smo ponosni na naš turnir i rekordnih 30 ekipa koje su sudjelovale na turniru, drago nam je da je teta Ljubica Vukoja (majka Josipa Vukoje) ponosna i da nam je pružila riječi podrške i zahvale za sve što radimo. Ostaje nam reći vidimo se i dogodine! Kazali su u NK Pakoštanima.

28. travanj 2024 22:19