StoryEditorOCM
SportVELUX EHF LIGA SUTRA NA VIŠNJIKU

Ovo je prilika Zadranima da uživo vide neke od najboljih europskih rukometaša - evo kako susret najavljuju Vujović i Bičanić

27. rujna 2019. - 16:08
ppd_psg33-140919

Rukometna VELUX EHF liga, nedvojbeno je natjecanje koje prati milijuni gledatelja ne samo u Europi, pa će se tako ogled 3.kola, između, hrvatskog predstavnika PPD Zagreb i španjolskog diva Barce ( Barcelona), dogoditi u Zadru, na Višnjiku. Zagrepčani još ne znaju za pobjedu, usput im se na klupu vratio Veselin Vujović, koji poručuje.....

-Nadamo se da će biti "treće kolo treća sreća". Ne sumnjam da se u Zadru nećemo osjećati kao kod kuće i vjerujem da će gledatelji prepoznati kvalitetu rukometa kako našu tako i od Barcelone. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru i borbenu utakmicu bez obzira na ozljede koje nas prate i sputavaju. S obzirom da mi je ovo prva utakmica na klupi Zagreba u ovoj godini, moj motiv kao i motiv igrača je neupitan. Trudit ćemo se da odigramo najbolju moguću utakmicu koju u ovom trenutku možemo, tako da je svaki scenarij moguć - pobjeda, poraz ili neriješen rezultat – otvorio je Vujović sve opcije konačnog ishoda.

Svoj pogled na veliki dvoboj ponudio je i hrvatski reprezentativac Damir Bičanić....

-Promjenili smo trenera i ako se ne varam osim Zlatka Horvata svi smo mu novi igrači i nije nas prije zajedno trenirao. Odradili smo jako dobra četiri treninga i znamo što točno trener od nas očekuje. Agresivnost u obrani i maksimalnu motivaciju ćemo sigurno pokazati protiv Barcelone, to možemo obećati. Uz jako čvrstu obranu, angažman svih nas će biti na nivou i zaista ćemo se boriti – najavo je Bičanić.

Utakmica bi se prema informacijama o prodaji ulaznica trebala igrati pred dobro popunjenim tribinama, jer svoj dolazak najavljuju navijači iz cijele Hrvatske.

Početak utakmice (subota 20.30).

 

OTVORENA SU SVA ČETIRI ULAZA U DVORANU

Ovim putem obavještavamo sve posjetitelje da će za subotnji susret biti otvorena sva četiri ulaza na tribine A, B, C i D, a ulaz publike u dvoranu bit će moguć od 19 sati.

Ulaznice za ovaj rukometni spektakl možete kupiti na blagajni ŠC Višnjik i online preko sustava ulaznice.hr po cijeni od 30,00 kuna.

03. lipanj 2024 12:51