StoryEditorOCM
SportMALI BALUN

Odigrano finale veteranske malonogometne lige: Zadranka uzela prvo mjesto, evo tko su bili najbolji pojedinci prvenstva!

Piše Ivica Gjergja
29. lipnja 2020. - 08:46

U krasnom ozračju u SD Mocirama odigrano je finale i susreti za treće i peto mjesto u Veteranskoj malonogometnoj ligi. Završnica je „začinjena“ i onim trećim poluvremenom gdje su se vremešni malonogometaši opustili, pojeli dobar zalogaj i popili gutljaj dobrog vina nazdravivši za sljedeće okupljanje u rujnu. Svi su hvalili „master šefa“ Dragu Draževića koji je do kraja ostao na razini pa i u ovom trećem poluvremenu.

Odigrane utakmice bile su na visokoj razini, protekle su u korektnoj i fer igri, a u finalu je Zadranka odigrala odlično.

I Maslina je imala lijepih trenutaka u igri, no ovaj put nisu imali sreće za pobjedu. Sve što su u polju pripremili te pucali na gol, branio je vratar Zadranke Emilio Puzar, koji se prometnuo u najboljeg vratara lige.

Zadranka je imala više od igre i u sedmoj minuti je iz jedne dobro izrađene akcije Božo Miletić postigao vodstvo. Drugi zgoditak je djelo Nauma Batkovskog koji je zaključio u 34 minuti pobjednika.

U srazu za treće mjesto Puntamika s kojom je „trimao“ najbolji voditelj lige Predrag Bjeletić - Pegy porazila je Mama Miu. Dvostruki strijelac za Puntamiku bio je Ivan Mirković kome je popularni Pegy pronašao pravo mjesto u igri. Joke Vukoša je dodao i treći zgoditak za potpunu pobjedu i osvajanje trećeg mjesta.

-Tijekom cijele sezone igrali smo najbolji mali nogomet, a finale je samo bio „šlag na kraju“. I u ovoj utakmici smo znali od prvog trenutka susreta što nam je raditi, zasluženo smo pobijedili i osvojili prvo mjesto. Našim suparnicima zahvala za fer i korektnu igru, kazao je voditelj Zadranke Branko Mičić.

-Nismo igrali na razini na kojoj znamo i možemo. Zadranki sve čestitke, kazao je igrač Masline Zvone Bukvić.

Najbolji voditelj lige Predrag Bjeletić-Pagy kazao je:

-Liga koju igramo pogođena je u svemu. Ostaje nam da je dalje razvijamo, njegujemo i uživamo u malom nogometu. Što reći o završnici, nego da su svi bili na visokoj razini, a što je najvažnije kroz balun se produbljuju stara prijateljstva. Mi kao klub smo po meni „podbacili“ no i treće mjesto je dobar plasman. Sigurno je da ćemo nastaviti u rujnu novo natjecanje, kazao je Pegy.

 

Finale:

 

ZADANKA – MASLINA 2:0

 

SD Mocire. Suci Mario Nikpalj i Krešo Zrilić.

Strijelci: 1:0 B. Miletić (7), 2:0 Batkovski (34).

 

ZADRANKA: Emilio Puzar, Jure Šarić , Ante Adžić, Antonio Paro , Naum Batkovski, Vedran Vinketa, Dado Stulić, Drago Verunica , Mile Knežević, Goran Mikulec – Miks, Ante Mičić, Božo Miletić, Trpe vulić. Voditelj Branko Mičić.

 

MASLINA: Joso Vulić, Zvone Bukvić, Željko Laća, Ivan Čolak , Josip Mrkić , Branko Glavan, Ivan Prtenjača , Milko Belevski, Željko Gravić. Voditelji Andiano Peranić i Ivan Šundov.

 

Susret za treće mjesto:

 

PUNTAMIKA – MAMA MIA 3:1

 

PUNTAMIKA: Željko Bašić, Josip Vukoša 1, Marko Šimurina, Boro Valiđić, Ivica Jukić , Nikica Radošević, Ivan Mirković 2, Edi Bučić, Roko Rogić. Voditelj: Predrag Bjeletić - Pegy.

 

MAMA MIA: Marko Odvitović, Željko Bušić, Brane Pijaca, Hrvoje Zanki, Pere Glavan, Ivo Rak , Dražen Miletić - Žika 1, Marijan Begonja, Ante Klanac, Matija Benini. Voditelji Zdravko Lipotica i Ante Gašpar.

 

Susret za peto mjesto:

 

Tenkisti – Termin 2:5

 

Najbolje ekipe i pojedinci:

Zadranka – prvak

Maslina – druga

Puntamika – treća

Najbolji igrač lige Damir Štulić (Zadranka),

Najbolji strijelac Dražen Miletić – Žika (Mama Mia) s 25 postignutih zgoditaka,

Najbolji vratar Emilio Puzar (Zadranka)

Najbolji voditelj: Predrag Bjeletić – Pegy (Puntamika)

19. travanj 2024 10:32