StoryEditorOCM
SportEVO RASPOREDA

Očekuje vas vikend pun nogometa: Zadranima stižu Omišani, Vitezovima Splićani, a Primorcu dolazi Kamen iz Ivanbegovine

Piše Ivica GJERGJA
3. studenog 2023. - 14:59

Sva tri županijska četvrtoligaša, Zadar, HV Posedarje i Primorac u subotu igraju prvenstvene utakmice 12. kola na domaćim terenima.

Zadar dočekuje Omiš koji je trenutno prvi na ljestvici i koji je dobra momčad što se pokazalo u dvoboju s Vitezom prošlo kolo. Na Stanovima se, možemo slobodno reći, opet igrad derbi, a vidjet ćemo tko će biti bolji

– Igrat ćemo po teškom terenu, kao i protiv Zagore. Igramo protiv jako tvrde ekipe koja je dosad primila samo sedam golova. Prvi su na tablici i to sigurno nije slučajno. Moramo uložiti svu svoju energiju i biti još pametniji da dođemo do tri boda. Respektiramo protivnika. Neće biti nimalo lako i očekujem pravi derbi. Svi moramo uložiti sve svoje napore da dođemo do pobjede, kazao je trener Zadra, Marin Oršulić.

Vitezovima u goste dolazi Split. Iako bi se reklo da je to susret već riješen i da su Vitezovi upisali bodove, ne treba žuriti, jer opreza nikad dosta. Vitezovi će učiniti sve kako bi pred svojim navijačima riješili susret u svoju korist.

- Dobro ćemo se potruditi odigrati onako kako znamo i možemo. Vjerujem da ćemo uzeti sva tri boda, kazao nam je napadač Viteza Vlatko Blažević.

Primorcu u Biograd dolazi Kamen iz Ivanbegovine. Nakon što je u prošlom kolu klub vodio sportski direktor Leo Šarić - Beklija nema nikakve promjene ni sada, jer je trener Dragan Blatnjak pristupio Hajduku kao pomoćni tener. Dečki su odigrali jedan susret pod Šarićem, navikli na treninzima na njegov način rada i vjeruje se da će, iako je Kamen tvrd, bodovi ostati doma.

- Vjerujem da ćemo imati sve na svojoj strani igru i rezultat, pobijediti Kamen i osvojiti tri boda za miran nastavak prvenstvenog hoda po ljestvici, kazao nam je igrač Primorca Vice Birkić.

Raspored, svi susreti igraju se u subotu u 14 sati.

Primorac – Kamen

Sudac: Mario Soldić

Pomoćnici: Kalinić i Gusić

Delegat: Neven Gulin

HV Posedarje – Split

Sudac: Zdravko Kuran

Pomoćnici: Kukolj i Čalo

Delegat: Gušo Žižić

Zadar – Omiš

Sudac: Lukša Klaić

Pomoćnici: Limov i Radonić

Delegat: Roland Magzan

U 12. kolu 3 NL-jug Zadar na Stanovima dočekuje Omiš. Sudar je to prve i druge ekipe na prvenstvenoj ljestvici.

 

31. svibanj 2024 18:22