StoryEditorOCM
SportKAD ĆEMO NA BALUN

Natjecanja u futsalu ostaju u karanteni, evo što će biti sa tri županijske malonogometne lige

Piše Ivica Gjergja
20. travnja 2020. - 12:53

Hoće li se i kada dopustiti igranje malog nogometa u Prvoj ligi za muškarce i žene?

Što se Prve muške lige tiče najvjerojatnije će doći do prekida prvenstva. U tom slučaju bi omiški Olmissum nakon odigranih 15 kola bio prvak jer ima bod više od makarskog kluba Novo vrijeme Apfel.

U Prvoj ženskoj ligi planiran je play-off, no ovog časa je izgledno da će se odigrati samo još četiri kola osnovnog dijela natjecanja i to bi ujedno bio kraj prvenstva. Trenutno Osijek vodi sa tri boda više od Splita.

Prva ženska malonogometna hrvatska liga je završena još 16. veljače, a Super Chicks iz Polčinika su treće.

Kada su u pitanju tri malonogometne lige u Zadarskoj županiji, natjecanja se barem za sada neće nastaviti. Evo što nam je tim povodom rekao prvi operativac Udruge za mali nogomet Zadarske županije, Željko Žak Jurica:

- U prvom redu za sve je najvažnije zdravlje igrača i njihovih vodstava. U kontaktu smo s klubovima svakodnevno, igrači treniraju i rade kod kuće prema uputama svojih trenera. U ovom trenutku nije moguće pouzdano reći kada će se nastaviti natjecanje, ali Udruga će se voditi onim što Stožer civilne zaštite naloži i toga se pridržavati. Uglavnom, klubovi će o svemu blagovremeno biti obavješteni, kazao nam je popularni Žak.

24. travanj 2024 16:25