StoryEditorOCM
SportNOVI KORMILAR

Napreduju pripreme u HV Posedarje, četiri igrača su napustila klub, a dvojica novih se priključila Vitezovima

Piše Ivica GJERGJA
23. siječnja 2024. - 15:41

Već desetak dana novi „kormilar“ Viteza Ivan Šimurina, na igralištu „Gordan Demo“ u Posedarju s igračima neumorno trenira i priprema ih za nadolazeće prvenstvo koje počinje krajem veljače. Sve ono što Šimurina zahtjeva i traži od svojih igrača oni to bespogovorno izvršavaju, a rade i više od toga. Zbog toga je trener zadovoljan nakon svakog odrađenog treninga.

U jednom kutu igrališta zamijetili smo i dvojicu rekonvalescenata, kapetana Luku Klanca i Vedrana Smokrovića koji su operirani i rade po posebnom programu. U klubu očekuju da bi se uz puni angažman na treninzima njih dvojica mogli u borbu za bodove uključiti sredinom travnja. Iz dana u dan napreduje se na treninzima, a u klubu vjeruju da će do početka natjecanja sve biti kako treba. Što se rostera tiče, treba kazati da su četiri igrača napustila klub: Ivan Tokić otišao u Novalju, Mario Pedišić u HNK Zadar, Marko Jordan u Austriju, a Vlatko Blažević u Novalju. U klub su došli Mateo Pranjić iz HNK Zadra i Nino Jurjević-Adžić iz Bibinja. Iz kluba su nam rekli kako su se rosteru priključili nekoliko mladića iz svog omladinskog pogona.

- Za sada nemam nikakvih problema dečki su marni i izvršavaju svoje obveze. Sve ide zacrtanim planom priprema i vjerujem da ćemo sve stići uraditi do početka prvenstva i spremni ga dočekati. Radimo sve da bi zadržali kontinuitet dobrih igara iz ranijih sezona, znam trebat će i malo sreće, a mi ćemo je tražiti, kratko nam je kazao Šimurina.

U sklopu priprema HV Posedarje će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica, prva je već u četvrtak, 25. siječnja s Dinamom iz Domasinca. Sljedeći susret je 27. siječnja GOŠK Gabela, 31. siječnja Abeceda, 3. veljače Primorac Biograd, 10. veljače Velebit Benkovac i 17. veljače Nehaj iz Senja.

 

03. svibanj 2024 02:02