StoryEditorOCM
SportJUDO KUP „MAKARSKA 2018“

Mladi zadarski judaši postigli iznimne rezultate na natjecanju u Makarskoj

Piše Ivica Gjergja
30. listopada 2018. - 15:40
jud1

Na judo Kupu Makarske nastupilo je 489 natjecatelja iz 31 kluba. U dvorani gradskog sportskog centra natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica, mlađih kadeta i kadetkinja i kadeta i kadetkinja.        

Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 10 natjecatelja predvođenih trenerom Antom Zankijem. Mladi zadarski judaši i judašice su ukupno osvojili 3 zlatne, 3 srebrene i 1 brončanu medalju.

Tako su u kategoriji dječaka i djevojčica do 14 godina, Donat Martinović, Luna Miljanić i Donatella Bajlo osvojili zlatna odličja, dok su Ena Knez, Fabijan Dražić i Josip Klarin osvojili srebrna odličja. U ekipnom poretku djevojčica do 14 godina, Judo klub Zadar osvojio je prvo mjesto, a u kategoriji dječaka do 14 godina Donat Martinović je proglašen najboljim natjecateljem.

U kategoriji mlađih kadeta Marko Vrkić je osvojio brončano odličje. Za Judo klub Zadar još su nastupili Katačić Frane, Mihatov Stipe i Vulić Roko koji su ovaj put ostali bez plasmana, ali bogatiji za iskustvo više.

- Ostvarenim smo zadovoljni! Jači klubovi od nas nisu uspjeli uzeti ovoliko odličja, što znači da dobro i kvalitetno treniramo, kratko nam je kazao trener JK Zadra, Ante Zanki.

29. svibanj 2024 04:31