StoryEditorOCM
SportPOČELE PRIPREME

Marko Pinčić: ‘Ipak je igra ta koja je najvažnija!‘

Piše Ivica Gjergja
12. siječnja 2023. - 19:25

U HV Posedarju prozivku je izvršio trener Marko Pinčić, a kako je zbog lošeg vremena bilo nemoguće raditi na terenu igrališta ‘Gordan Demo‘, Pinčić je odlučio da se radi u sportskoj dvorani Osnovne škole.

Klub je napustio Ive Čelić koji je u ‘Vitezu‘ bio polusezonu, a kapetan Luka Klanac još je na rehabilitaciji nakon operacije koljena. Daljnji trenizi će se održavati u Zadru, a prijateljske utakmice u Škabrnji. Pinčić je dogovorio četiri prijateljske pripremne utakmice tijekom priprema, a na igralištu u Škabrnji odigrat će ih sa Škabrnjom, Vodicama, Nehajem, te Bibinjama.

– Pripreme smo počeli i svi igrači na koje računamo na proljeće su u trenažnom procesu. Prvi dio radit ćemo u Zadru, budući da će se u sljedećih desetak dana sanirati posedarsko igralište. Naglasak ćemo staviti na razvoj funkcionalnih kapaciteta, koje ćemo integrirati u nogometne sadržaje jer ipak je igra ta koja je najvažnija. Cilj nam je u miru, bez prevelike pompe, pripremiti se za nastavak prvenstva u kojem želimo još poboljšati naš rezultat i svakako dodatno afirmirati nadarene mladiće koje imamo u momčadi, kazao je trener Marko Pinčić.

Podsjetimo da je Vitez u prvom dijelu prvenstva – jeseni, prikupio 26 bodova i da je na četvrtom mjestu ljestvice.

25. travanj 2024 15:18