StoryEditorOCM
SportPOČELE PRIPREME

Marin Oršulić: ‘Znamo da ćemo trebati biti na najvišoj razini jer je liga specifična‘

Piše Ivica Gjergja
11. siječnja 2024. - 15:11

Jučer je na igralištu Bagata u Zadru, trener Marin Oršulić sa svojim pomoćnicima obavio prozivku igrača HNK Zadra za nastavak priprema za drugi dio natjecanja u Trećoj NL – jug. Nakon pozdrava i uvodnog dijela gdje je Oršulić iznio plan i program rada i što očekuje igrače u narednih šest tjedana rada, krenuo je i trening.

- Od odgovornosti i pritiska da budemo prvi ne bježimo, kako igrači, tako i mi iz struke. To hoćemo i to nam je cilj. Istina imat ćemo mi suparnika i drugi klubovi će ući u borbu za vrh, kao Junak, Zagora i drugi, no ništa nećemo propustiti. borit ćemo se. Znamo da ćemo trebati biti na najvišoj razini jer je liga specifična, obećavam rad - poručio je Oršulić.

Ima li li ‘odlazaka – dolazaka‘?

- Nisu s nama više Marko Žulj, otišao u Kustošiju, Josip Stojčević je u Vodicama, a Slavko Jović u Croatiji. Trebati će nam dva tri kvalitetna igrača što ćemo vjerujem riješiti - rekao je Oršulić uvjeren kako će u pripremnom periodu sve učiniti kako bi bili spremni do početka natjecanje krajem veljače u ligi.

Na prvom treningu su bili: Luka Matasović, Anđelo Subašić, Max Matulić, Domagoj Muić, Šime Gregov, Nikola Perić, Josip Iveljić, Hrvoje Rončević, Kristijan Jurić, Krešimir Luetić, Danylo Srebinov, Josip Stokić, Tin Jukić Peladić, Ante Vukadinović, Anđelo Kordić, Richard Djevaljekaj i sedam juniora koji su priključeni.

Na prvoj prozivci iz Uprave je bio Ante Miličić sportski direktor, te Josip Bilaver, Krešimir Jaklin, Josip Bepo Bajlo, profesor

27. travanj 2024 12:51