StoryEditorOCM
SportFOTO: OVO JE RIJETKOST, ČAK I U KRUŠEVU

Kako se 12 Jurjevića "utopilo" u Sekinoj lokvi?

Piše Ivica Gjergja
6. kolovoza 2019. - 15:50

Po jedna utakmica je odigrana na seniorskom i jedna na varoškom turniru. Obje su na neki način „parale gaće“. Tako je domaća momčad u gotovo najjačem sastavu za protivnika imala Tina, kojega je teško poraziti makar i na svom terenu.

Igrači Kruševa, kojima izvrsno upravlja Marin Klanc, zarana su preko izuzetno brzog napadača Jure Ivandića došli u vodstvo. Ivandić je krenuo desnom stranom i kada je imao otvoren put prema mreži opalio je kao iz topa, vratar Tina Marić je samo loptu ispratio pogledom.

No, kod Tina nema predaje - brzo su posložili redove i zaigrali kako znaju i umiju i brzo su poravnali preko Škibole, da bi u nizu postigli još četiri zgoditka za visoku pobjedu. Ivandić je poraz ublažio svojim drugom zgoditkom. Zaslužena aplauz su dobili Tinovci, ali i Kruševo za borbenost te pružanje svojih maksimalnih mogućnosti. Tin je ušao u finale koje će se odigrati u petak.

U varoškom dijelu turnira Sekina lokva je bila bolja još jednom od Aleluje, kojoj ne cvjetaju „ruže“. Njihov voditelj Oliver Jurjević će trebati pod žurno nešto učiniti kako bi promijenio igru na bolje. Momčad Sekine lokve se iskazala i zasluženo pobijedila te se plasirala u finale. Aleluja će večeras odigrati susret za treće mjesto varoškog turnira.

Seniorski turnir:

KRUŠEVO – TIN 2:5

KRUŠEVO – Malonogometno igralište u mjestu. Gledatelja 250. Suci: Tome Čulina i Denis Bučić.

KRUŠEVO: Bašić, Župan, M, Anić, Maričić, D. Šemper, Š. Bašić 2, Jurjević, Stepančić. Voditelj: Marin Klanac.

TIN: Marić, Škibola 1, Rodić, Katalinić, Kolega 3, R. Burčul 1, G. Burčul, Marković, Kožul. Voditelj: Tiho Knežević.

Varoški turnir polufinale:

ALELUJA – SEKINA LOKVA 1:2

ALELUJA: B. Jurjević, A. Jurjević, Š. Jurjević-Tuta, Šime Jurjević, L. Jurjević, S. Jurjević, G. Jurjević,

L. Jurjević, N. Jurjević, R. Jurjević 1, A. Jurjević, Mršić. Voditelj: Oliver Jurjević.

SEKINA LOKVA: M. Bašić, Maričić, M. Anić, Župan, N. Župan, Kokić 1, I. Anić, Š. Bašić 1. Voditelji: Martin Bros i Nikola Župan.

01. srpanj 2024 08:06