StoryEditorOCM
SportVELIKA OBLJETNICA

"Kad je u pitanju Vitez nema stajanja, pobjeđuje se ma tko god bio na drugoj strani..." Za rođendan Kluba navijačima poklonili pobjedu!

Piše Ivica GJERGJA
2. listopada 2021. - 19:26

HV POSEDARJE – URANIA 3:0 (3:0)

POSEDARJE – Igralište Gordana Deme. Sudac: Jurica Matoš (Solin). Pomoćnici: Ćalo i Barić.

Strijelci: 1:0 I. Brkić (7 ), 2:0 K. Torbarina (20-11m), 3:0 Smokrović (46).

Najbolji igrač: Ivan Tokić (HV Posedarje)

HV POSEDARJE: K. Jurjević, Pedišić, Klanac, I. Brkić (od 58. Ivandić), Rodić (od 47. Gambiraža), Rončević (od 78. Jurjević-Adžić), Smokrović (od 80. Pevalović), Kevrić, Tokić, J. Jurjević (od 58.Kovač), K. Torbarina. Trener: Josip Butić.

URANIA: Guć, Pastuović (od 78. Staničić), Paye, Frigan 8od 68. Tomas), Roso (od 46. Aboeka), Sikira, Harify (od 25. Urlić), Stojić, Pejković, Hapipi, Sali (os 78 Staničić). Trener: Željko Kalac.

Kada je u pitanju Vitez nema stajanja, pobjeđuje se ma tko god bio na drugoj strani. Ovaj put je „pala“ Urania. Proslavljajući 75-godišnjicu osnutka ovog uzornog kluba, posljednjom pobjedom nad Uraniom koju su odigrali u Posedarju podarili su je svojim vjernim navijačima. Već zarana, u sedmoj minuti, su domaći poveli preko Ivana Brkića. Nakon toga nastavljaju vez u polju, a samim time neutraliziraju igru gosta, da bi u 20. minuti strijelac drugog zgoditka iz kaznenog udarca sa 11 metara bio Karlo Torbarina, za oduševljenje i radost u gledateljstvu.

S ovim rezultatom se otišlo na odmor. Tek što se krenulo sa drugim dijelom, na semaforu je osvanulo 3:0, strijelac je brzonogi Vedran Smokrović koji je očevidno u formi. Nakon završetka utakmice navijači i igrači „Viteza“ su proslavili skupa pobjedu i nastavili u klupskim prostorijama proslavljanje velike obljetnice kluba.

07. svibanj 2024 12:51