StoryEditorOCM
SportNAKON POSEDARJA

Josip Jole Butić prihvatio poziv iz druge lige, vodit će NK Dugopolje

Piše I. Gjergja
3. siječnja 2022. - 14:03

Velika nogometna vijest u Zadru. Dosadašnji trener HV Posedarja, Josip Jole Butić, koji se u suglasju rastao sa Vitezovima, prihvatio je drugoligaški poziv i vodit će NK Dugopolje. 

- Kad mi je stigla ponuda, nisam dugo razmišljao. Osjećam da trebam napraviti korak više, ovo je prilika koja se ne propušta. Zahvalan sam ljudima koji su me zvali. Zadovoljan sam vjerujem da ćemo dobro raditi, trenirati, igrati i donijeti rezultat, kratko nam je kazao Butić.

Butić je zakazao prozivku novog kluba 07. siječnja za 10 sati.

Kao trener samostalno je vodio juniore Zadra i HNK Zadar te Hrvatski vitez Posedarje, gdje je postigao najveći uspjeh i doveo  Vitezove na drugo mjesto Treće HNL-jug. 

Kada se u suglasju rastao sa Vitezovima, Butić nam je rekao:

- Nakon osam mjeseci provedenih u Vitezu došlo je vrijeme za rastanak. Nikada takvu emociju nisam doživio kao u Posedarju. Ovim putem zahvaljujem se upravi kluba na velikoj podršci koju su mi pružili od samog dolaska u klub. Jedno veliko hvala i našim vjernim navijačima koji su nam bili veliki vjetar u leđa od prve utakmice kad sam došao sve do ove zadnje protiv Dubrovnika. Zahvaljujem se svom pomoćniku, Ivanu Šimurini kojemu predviđam blistavu trenersku karijeru i treneru vratara Anti Džaji, koji je pokazao kvalitetu i odanost. Bilo mi je zadovoljstvo raditi u takvom timu. I veliko hvala mojim igračima na ovih predivnih provedenih osam mjeseci, oni su najzaslužniji za ove vrhunske rezultate koje smo ostvarili. Samo zahvaljujući njima, ja sam danas bolji trener i sigurno bogatiji čovjek, kazao je u dahu Butić.

25. travanj 2024 18:29