StoryEditorOCM
SportHEP SUPERLIGA

Jedna pobjeda, jedan poraz: dva gostovanja stolnotenisača zadarskog ‘Donata‘ proteklog vikenda

Piše Ivica GJERGJA
20. veljače 2023. - 14:04

Stolnotenisači zadarskog Donata imali su u 8. kolu dva teška gostovanja. U subotu su odigrali susret sa Libertasom Marinkolor u Dubrovniku i poraženi su 3:0. Samo dan kasnije odigrali su meč sa Splitom u Splitu i pobijedili 3:2. 

Kada se gleda susret u Splitu i pobjeda Donata, oni su se izjednačili na tablici sa Splićanima i pritom im uzvratili za poraz iz prvog dijela sezone (3:0). Evo kako se kretao rezultat u Splitu. Zadrani su poveli preko Zubčića, koji je s 3:2 svladao D. Zeljka. Nakon toga Split se vratio pobjedom Bakača i I. Zeljka. Mora se priznati da su oba bili uvjerljivi, Bakač je s 3:0 svladalo Mijatovića, a I. Zeljko s 3:0 Ražova. Iza toga preokret je najavio Donat preko Mijatovića koji je s 3:2 pobijedio D. Zeljka, da bi u posljednjem meču kapetan Tomislav Zubčić porazio Bakača s 3:1 i svojoj ekipi donio dva boda.

- Što vam reći, nakon slabe „predstave“ u Dubrovniku kod Libertas Marinkolora, u Splitu smo bili daleko bolji, povukli smo svi iako smo imali u susretima padova, no na kraju sve se dobro završilo, pobijedili smo i tako im uzvratili za poraz u Zadru, kazao nam je kapetan Donata Tomislav Zubčić.

Donat je sedmi na ljestvici sa 17 osvojenih bodova.

02. lipanj 2024 09:00