StoryEditorOCM
SportTREĆELIGAŠ

IZ HV Posedarja nakon utakmice sa Slogom: ‘Pametnom igrom uzeli smo bodove!‘

Piše Ivica GJERGJA
10. svibnja 2021. - 14:15

Igrači, struka i Uprava HV Posedraja doslovno su „izludili“ , razveselili, donijeli nadu u ostanak u ligi, svojih privrženike u Posedarju kojih nije mali broj, a sve nakon treće uzastopne pobjede u prvenstvu.

Treća pobjeda u nizu je nakon Zagore 0:4, Primorca 3:0, pala je Sloga 1:3 u Mravincima u 28. kolu Treće HNL-Jug i to lako. Pored pobjede „vitezovi“ su ojačali svoj bodovni saldo. U Mravincima se istakao pored ostalih igrača dvostruki strijelac Karlo Torbarina, koji je bio igrač utakmice, a može konkurirati za igrača kola. Dečko je u formi, zna igrati i što je najvažnije ide ga, a njegovi suigrači ga potpomažu surađuju, nadopunjuju se u igri. Svakako da za zaslugu za igru „Viteza“ ima trener Josip Jole Butić. On je relaksirao momčad, našao svakom igraču pravo mjesto, a što je najvažnije svi ga slijede, slušaju bez pogovora, a on dozira onako kako on zna i umije. Tri pobjede, a na klupi sve tri on – Butić nije bilo baš lako, no on ih je sve tri ostvario, a što govori da je u svemu pogodio kod momčadi. Evo što nam je kazao za sraz sa Slogom:

- Iako smo bili dobro pripremljeni, znali smo da je Sloga domaćinska momčad, idu na sve, uspjeli smo ih u početnoj fazi igre umiriti, a onda smo postali nestrpljivi kod prigoda koje smo imali. I umjesto da zadržimo igru mi smo lutali, kada smo to ispravili i kada sam izvršio izmjene stvar je „sjela“. Išlo je sve na naš mlin, igra i rezultat, s izmjenama smo dobili smirenost, a što nam je nakon lijepih akcija donijelo i golove te zasluženu pobjedu. Rekao bih, pametnom igrom uzeli smo bodove Slogi. Uvjeren sam da ćemo i u nastavku prvenstva igrati dobro, kazao nam je trener Butić.

19. travanj 2024 20:02