StoryEditorOCM
Sport3. NL JUG/13. KOLO

Igra se u subotu: mogu li tri ekipe iz Zadarske županije, nakon tri domaće pobjede, ostvariti i tri pobjede u gostima?

Piše I. Gjergja
10. studenog 2023. - 15:01

Nakon prošlog kola u kojem su klubovi iz Zadarske županije - Zadar, HV Posedarje i Primorac – na domaćem terenu ostvarili pobjede (Zadar – Omiš 5:0; HV Posedarje – Split 4:0, Primorac – Kamen 4:0), u 13. kolu predstoji im gostovanje. 

Tri kola prije kraja polusezone, svima je stalo doći do novih bodova kako bi ostali u borbi za vrh ljestvice. 

Zadar zasad ide uhodanim putem, Split mu je domaćin, i vjeruje da neće biti velika prepreka do novih bodova. No opreza nikad dosta, pa tako i ovaj put Zadrani trebaju dati i pokazati ono što znaju. Treneru Oršuliću su svi igrači na raspolaganju tako da će moći sastaviti najbolji sastav u novom pohodu za bodove.

HV Posedarje odlazi u Vodice gdje ih čeka domaćin željan pobjede kako bi se pomakao na ljestvici, što znači da će Vitezovi morati posvetiti punu pozornost svojoj igri i pokušati ostati neporaženi. Znajući kako funkcionira trener Marko Pinčić i njegov stožer sigurno smo da su Zadraninu na klupi Vodica, Klaudiju Vukoviću, čiji je otac Rade bio napadač Bagata i Šibenika, "priredili trapulu". Svi igrači Viteza su spremni i zdravi za susret.

Primorci idu ne noge Neretvi, koju treba ”preplivati“ i ostati neokrznuti. Tradicija kaže da ova dva kluba u međusobnim ogledima pobjeđuju na domaćem terenu, a tako je bilo i u prošloj sezoni, kada je Neretva slavila u Metkoviću, a Primorac u Biogradu. Kako će biti sada, vidjet ćemo, neka 13. kolo bude na njihovu sreću...

RASPORED

Subota 11. studenog u 13,30 sati 

SPLIT – ZADAR/Sudac: Zdravko Kardum. Pomoćnici: Lukša Klaić i Luka Luković. Delegat: Suad Šoše.

VODICE – HV POSEDARJE/Sudac: Josip Žeravica. Pomoćnici: Toni Hajduk i Marin Kurtović. Delegat: Damir Glad.

NERETVA – PRIMORAC/Sudac: Jurica Matoš. Pomoćnici: Toni Čelić i Ivan Kalinić. Delegat: Dino Papak.

03. svibanj 2024 14:13