StoryEditorOCM
SportSUTRA U 17,30 SATI

HNK Zadar protiv Uskoka, Posedarje protiv Vodica - i jedni i drugi se nadaju pobjedi

Piše I.G.
6. svibnja 2022. - 13:48

 

Nogometaši Zadra na Stanovima dočekuju Uskok. U prošlom kolu oba sastava su upisala poraze: Zadar u gostima od Jadrana, a Uskok od Neretve, te će se na ovom susretu vaditi. 

-Nažalost, u prošloj utakmici prekinuli smo taj dugi niz bez poraza (19). Želimo se vratiti na pobjedničke staze već u ovoj utakmici. Znamo gdje smo griješili u prošloj utakmici i što moramo ispraviti protiv Uskoka. Ovog tjedna smo dobro trenirali, dobro smo se pripremili za sutrašnju utakmicu, ulazimo u susret motivirani. Uskok je dobra ekipa, dobro su vođeni. Zaredalo im se par poraza i sigurno će htjeti prekinuti to protiv nas. Mislim da se uz pravi pristup možemo nadati pozitivnom rezultatu, kazao je Jure Jerbić, kapetan Zadra.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni stadiona pola sata prije početka utakmice.

Hrvatski vitez Posedarje dočekuje NK Vodice koje vodi njihov bivši trener Kristijan Tuta. Vitezovi su se iskazali i ovaj put pa će kompletna sredstva od prodanih ulaznice s utakmice donirati peteročlanoj obitelji iz Ukrajine. 

-Prije svega, ovim putem želim se u ime cijele ekipe još jednom zahvaliti svim našim navijačima koji su došli u rekordnom broju u Mravince i pružali nam podršku tokom cijelog susreta protiv Sloge. Već sutra nas čeka utakmica protiv Vodica u koju ako želimo ostati na vrhu, u utrci za prvaka, moramo ući maksimalno i sve osim pobjede za nas će biti loš rezultat. Pozivam sve naše navijače da nam pruže veliku podršku i kupnjom ulaznice pokažu veliko srce i pomognu obitelji iz Ukrajine kojima je pomoć u ovim trenucima najpotrebnija, kazao je igrač Viteza Mate Knežević.

Susret HV Posedraje – Vodice igra se u Posedarju na igralištu Gordan Demo u subotu u 17,30 sati. Sudac: Mateo Budić. Pomoćnici: Ćalo i Barić. Delegat: Mladen Žižić Gušo.

Zadar – Uskok igra se na Stanovima u subotu u 17,30 sati. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Trković i Štampalija. Delegat: Mario Jurić.

18. travanj 2024 16:34