StoryEditorOCM
SportPRVA I DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA:

Evo rasporeda svih utakmica - derbi se igra u Poličniku

Piše Ivica Gjergja
1. travnja 2017. - 12:22
policnik

Momčad Dragovoljca dočekuje favorita lige momčad ŠkabrnjE, koja zna samo za pobjede. Bit će to istinski derbi jer se i Dragovoljac "budi" igra dobro i pobjeuje, a odigrat će susret u nedjelju na svom "bunjištu" tako da računaju na novu pobjedu. Njihov predsjednik Branko Zrilić kaže:

-Korektno i sportski dočekat ćemo naše drage goste iz Škabrnje, ugostiti ih u svemu izuzev bodovima. Bodovi će siguran sam, jer znam atmosferu koja vlada u momčadi, ostati doma. Želim i očekujem fer i korentnu igru pa neka pobijedi bolji, a vjerujem da ćemo to mi biti, kazao nam je Zrilić.

Iz Škabrnje poručuju da će igrati svoju igru, nadigravati se i sigurno je da će "punte" brojiti na kraju susreta.

I na ostalim terenima diljem županije bit će dobrog nogometa, pa ako ste u blizini igrališta svratite i uživajte u nogometu.

 

Raspored, igra se u subotu u 17 sati:

Bibinje - Velebit,

HV Posedraje – Dalmatinac..

 

Nedjelja u 17 sati igraju:

Dragovoljac – Škabrnja,

Polača – Hajduk,

Sabunjar - Croatia

NOŠK - Zemunik,

Pakoštane - Zlatna luka.

 

Redoslijed nakon 17. kola: Škabrnja 40, Croatia 32, Dalmatinac 30, Velebit , Polača 29, Pakoštane 28, HV Posedarje 27, Dragovoljkac 26, Hajduk 24, Sabunjar 19, Zlatna luka 13, Bibinje i Zemunik 11, NOŠK 9 bodova.

 

 

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA ZADAR 12. KOLO

Debeljak "odnosi" Zrmanju!

 

Svojevrstan derbi odigrat će se na Šaraju, igralištu Debeljaka, gdje domaćin dočekuje Zrmanju kojoj će "odnijeti" bodove, kažu iz kluba. Vrčevo dočekuje Murvicu i očekuju pobjedu kao i u srazu Gorica-Nova zora u kojemu domaća momčad već vidi pobjedu. Pag će imati dosta muke sa Arbanasima.

 

Raspored, igra se u nedjelju u 17 sati, po sljedećem:

Debeljka – Zrmanja,

Vrčevo -Murvica,

Gorica -Nova zora,

Pag -Arbanasi.

 

Redoslijed nakon 11. kola: Nova zora 22, Arbanasi 20, Gorica 17, Murvica 16, Podgradina 13, Debeljak 11, Pag 7, Zrmanja i Vrčevo 6 bodova.

 

28. lipanj 2024 01:00