StoryEditorOCM
SportNOGOMET

Druga dalmatinska liga kadeta i juniora: dvije pobjede NK Zadarnove!

Piše Ivica GJERGJA
12. prosinca 2021. - 12:33

U zaostalim utakmicama 7. kola ove lige za kadete i juniore, kombinirane momčadi na stadionu “Gordan Demo” u Posedarju ugostile su Vodice i u oba susreta pobijedili, kadeti su slavili 2:0, a juniori s 4:2.

Kadeti su najveći dio posla odradili u prvom poluvremenu, pa je tako u 30. minuti za 1:0 zabio Bruno Smirčić, da bi četiri minute kasnije na 2:0 povisio Valbon Osmanović. S tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, dok se u nastavku mreže više nisu tresle, pa je momčad Damira Ivančića ubilježila šestu prvenstvenu pobjedu.

Sastav kadeta: Rak (od 75. Brala), Gospić, Bilaver, Jurić, Juričević, Smirčić, Delija, Osmanović, Šarić, Jelić (od 52. Brkić), Klanac. Trener: Damir Ivančić.

Kod juniora bolje su se snašli gosti, koji su u 10. minuti poveli autogolom. Međutim, već u 12. je na 1:1 izjednačio Martin Čirjak, da bi u 17. minuti za vodstvo zgoditak postigao Mate Knežević. Do poluvremena je Čirjak postigao još jedan gol pa se u svlačionice otišlo s rezultatom 3:1.

U nastavku je svoj drugi gol postigao i Knežević, da bi konačnih 4:2 postavio Domagoj Vukić pred kraj susreta. Ono što posebno veseli jest povratak kapetana Marcela Patrka, koji se u 72. minuti vratio na teren nakon duljeg izbivanja zbog bolesti.

Sastav juniora: Šušić (od 80. Grmača), Kalac (od 80. Lenkić), Dražić, J. Ćuković, Dujmić, P. Knežević, Matković, Pavić (od 72. Patrk), M. Knežević, Čirjak, Rončević (od 61. D. Ćuković). Trener: Antonio Perica.

Na kombiniranoj ljestvici kadeta i juniora trenutno se obje nalaze na četvrtom mjestu sa 37. bodova, a još su dva preostala kola. Jadran iz Ploča s 52 boda je prvi.

19. travanj 2024 07:12