StoryEditorOCM
SportPOVJERENIK LIGE

Drago Dražević: „Imamo kvalitetu i kvantitetu, idemo dalje“

Piše Ivica Gjergja
5. srpnja 2020. - 10:16

Nakon završnih ogleda u Veteranskoj malonogometnoj ligi Zadar u SD Mocirama, susreli smo povjerenika lige Dragu Draževića, koji nam je nakon uspješno završena sezona kazao:

- Izuzetno dobro sve funkcionira u Veteranskoj malonogometnoj ligi Zadar. Odigrali smo završnu večer (susrete za peto, treće i prvo mjesto) na zadovoljstvo svih, ali što je najbitnije bili su na završnici svi igrači iz momčadi koje sudjeluju u ligi. To je za svaku pohvalu, mi se družimo, igramo nogomet, produbljujemo prijateljstvo i spoznaje, a uz treće poluvrijeme opustimo se i razgalimo srca, jer sport - hakl je taj koji nas spaja. Kada bi vam kazao da pojedini naši vremešni malonogometaši odgađaju krstitke, odlazak na svadbu, samo radi toga što imaju termin odigravanja utakmica ove lige. Slažete se da tako što niste dosad čuli no tako je to kod nas i znajte da je to istina. Stoga vam kažem da sve funkcionira u najboljem redu kod nas. Također sam zadovoljan disciplinom, pa nismo imali neki oštriji, a da ne govorim pogubniji start, sve su utakmice odigrane u fer i korektnom tonu, na čemu se igračima iz povjerenstva lige zahvaljujemo, rekao je povjerenik lige Dražević.

image
Veteranska malonogometna liga Zadar
Mister Hitman

Već ste na neki način ocijenili sezonu, što bi još dodali za boljitak veteranske lige?

- Važno nam je da nas svake godine ima sve više i više, da poglavito bivši nogometaši žele i hoće igrati u klubovima i novoosnovanim klubovima, te na taj način proširujemo ligu. Ovim se podiže i kvantiteta, ali i kvaliteta nogometa vremešnih malonogometaša. Više je utakmica, više susreta, a time i druženja koje razvijamo iz susreta u susret. Ovogodišnji prvak, Zadranka. bila je najbolja. Pokazali su najviše, imaju u svojim redovima nekoliko pojedinaca koji mogu igrati jako dobro, uostalom to su i pokazali na parketu. Radit ćemo sve na poboljšanju i kvaliteti malog nogometa naših vremešnih malonogometaša na jesen, točnije u listopadu, kada počinje natjecanje u 2020/21 godini - kaže Dražević.

Pored vas uvijek je i Marinko Katuša, on je nekako „čovjek iz sjene“ u ligi?

- Na neki način da, no Marinko svojim znanjem, iskustvom i onim što daje zaslužuje sve čestitke. To je čovjek koji podređuje svoje osobne interese interesima lige i veteranskog nogometa. Marinko je uvijek s nama, emotivno sve proživljava želi uvijek više, u čemu i uspijeva. On je naš „zaštitni znak“ i to će biti uvijek tako- rekao je Dražević.

23. travanj 2024 03:13