StoryEditorOCM
SportPOBJEDA ‘U DŽEPU‘

Dominantnim Vitezovima gosti nisu uspjeli dati ni jedan gol; domaćini su iskoristili sve prednosti i zasluženo slavili 4:0! Čirjak dao tri gola

Piše Ivica GJERGJA    
12. studenog 2022. - 18:26

HV POSEDARJE - URANIA 4:0 (2:0)

POSEDARJE - Igralište Gordan Demo. Sudac: Marko Bilušić (Šibenik). Pomoćnici: Severinski i  Štampalija.

Strijelci: 1:0 Čirjak (5), 2:0 Zdrilić (26), 3:0 Čirjak (88), 4:0 Čirjak (90+3).

Najbolji igrač Lovre Čirjak (HV Posedarje)

HV POSEDARJE: Pinčić, Pedišić, Ivandić, R. Rončević (od 57. M. Rončević), Kralj (od 89. Erstić), Knežević(od 57. Kevrić), Čirjak, Jurić (od 84. Delija), Zdrilić, Begonja, Jurjević. Trener: Marko Pinčić.

URANIA: Guć, Tomas, Katić, Poljak, Ribarević (od 61.Anđelić), Šolić (od 85. Budić), Vujčić, Kovačević, Šiljić, Stojić, Pejković. Trener: Alen Kljenak.

Izuzetno povoljni vremenski uvjeti i teren dozvoljavali su da se igra razvija, a domaćini nogometaši to iskoristili i bili dominantni. Već na „prvu“ sudačku se krenuli ofanzivno da bi u petoj minuti ta nakana napadačke igre im se isplatila. Naime, nakon lijepe akcije napadačkog reda Lovre Čirjak je zabio za vodstvo od 1:0 u petoj minuti. Domaća momčad ima više od igre, stvara prigode ali gola nema do 26. minute kada je Zdrilić povisio rezultat na 2:0. Nakon toga bilježimo dvije polu-prigode gosta, no obrana je sve to na čelu sa vratarem domaćih Pinčićem zaustavila.

Ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje pobjeda domaće momčadi. Nakon ovog rezultata nije se ništa mijenjalo da bi najbolji igrač susreta te trostruki strijelac, Lovre Čirjak postigao u smiraj susreta još dva zgoditka za visoku pobjedu domaćina. Ovim zgodicima Čirjak je potvrdio epitet najboljeg strijelca lige sa 13 postignutih zgoditaka dosad. U ovoj utakmici se profilirao i u igrača kola, to je sigurno. Vitezovi nezadrživo plove svojim pobjedničkim putem ka vrhu ljestvice.

06. svibanj 2024 02:47