StoryEditorOCM
SportOBA SU PALA

Dobra igra Primorcu nije pomogla u Opuzenu, Posedarje kapituliralo nako dva penala za domaćina!

Piše Ivica Gjergja
23. studenog 2020. - 19:06

Oba predstavnika Zadarske županije u Trećoj ligi jug, Primorac u Opuzenu (2:0), a HV Posedraje u Baškoj vodi (3:1), izgubila su u 16. kolu gostujuće susrete od Neretvanca i Uranije.

Sve negdje do 60-ih minuta susreta Primorac se dobro držao, imao je i prigode iz slobodnog udarca Ješe u 37. minuti, te Lazarevski no lopta jednostavno nije htjela u gol. Domaći Neretvanac je nakon jednog kornera poveo u 57. minuti da bi samo četiri minuta kasnije potvrdio pobjedu: njihov najbolji igrač na terenu Stojčević postiže pobjedonosni gol i velika tri boda za Neretljane.

Prema objektivnom izvješću iz Opuzena članovi uprave domaćina hvale igru Primorca. Kažu da igra ima glavu i rep, da se u svakom trenutka zna tko što radi, ali do pobjede ovaj put Biograjci nisu mogli. Primorcu ostaje da u posljednjem kolu jesenjeg dijela natjecanja, sljedeće subote, pobjedi i sa 23 boda na kontu dočekaju miran „zimski odmor“, do početka drugog dijela sezone koja počinje u ožujku iduće godine.

Što se tiče HV Posedraja oni su susret protiv Uranije (3:1) izgubili malo čudno. Naime, rijetko se događa da se sviraju dva kaznena udarca na jednom susretu, a ovdje se to dogodilo, što je izazvalo rekacije na jednoj, ali i drugoj strani. Jedanaesterci su ipak dosuđeni i s tim se valja znati nositi, što su Posedarci i pokazali. Vitezovi su imali vodstvo, mladi Vukadinović postigao je zgoditak još u osmoj minuti susreta, a onda su domaćini u 25., pa 43. i 61. minuti zabili za pobjedu. Prvi i treći gol primljen je iz kaznenog udarca. Za domaćina sve može pa i dva jedanaesterca! Vitezovi glavu gore, još jedno kolo ima do kraja polusezone i treba doma pobijediti, kako bi na proljeće nastavili utrku za još više bodova.

24. travanj 2024 06:30