StoryEditorOCM
SportFINALE 'KUTIJE ŠIBICA' ZA ŽENE

​Čiksice izgubile od Osječanki

Piše Ivica Gjergja
30. prosinca 2016. - 22:30
ciksice

ŽNK OSIJEK – ŽNK SUPER CHICKS 4:1 (1:1)

Suci: Sabina Balić i Maja Petravić. Delegat: Dubravko Klement.

Strijelci: 0:1 Barbir (13), 1:1 Bojčić (19), 2:1 Jošćak (24), 3:1 Žigić (30), 4:1 Andrlić (39).

ŽNK OSIJEK: Bojčić, Ceperinić, Markuš, Nevrkla, Baban, Jaščak, Andrlić, Radeljić, Šalek, Žigić, Maltušić, Culek, Čavić. Trener: Davor Komerički.

SUPER CHICKS: Harbaš, Dukić, Burčul, Pedić, Žilić, Gruica, Klapan, Barbir, Šarlija, Baljak, Lubina. Trener: Luka Marinović.

 

Odigrano je finale kultne „Kutije šibica“ u ženskoj kategoriji u kojem su se sučelile Osječanke i Super chicksice iz Poličnika. Ovaj put Osječanke su bile bolje, iako treba reći da su Poličanke imale odličan ulaz u susret, vodile su i bolje igrale, a prvi dio susreta završilo je bez pobjednika 1:1. Jednu nesmotrenost obrane Čiksica iskoristila je igračica Joščak te u 24. minuti postigla vodstvo za 2:1. Do kraja susreta Osiječanke su postigle još dva gola i osvojile prestižnu nagradu na prvom turniru za žene u "Kutiji šibica".

Čiksice su zaslužile sve pohvale, osvojile su simpatije za korektan odnos i igru. Cure su se svojski založile, igrale su kako trenutno najbolje znaju i mogu. Uostalom, izgubile su od momčadi Osijeka koji igra i veliki nogomet i već su dosta godina prvakinje Hrvatske. Pred trenerom Marinovićem i djevojkama iz Poličnika sigurno dolaze bolji dani. Ovo je bile prvo „krštenje“ na „kutiji“ i odmah su dosjeli do finala. Bit će još pobjeda i poraza ali i „kutija“ koje će sigurno osvojiti.

Glavu gore Čiksice, dokazale ste se da mali nogomet možete igrati protiv najboljih!

 

02. svibanj 2024 18:16