StoryEditorOCM
SportIZ NK ZADRA PRED POČETAK SEZONE U TREĆOJ HNL-JUG

Burčul: „Zadovoljan sam odrađenim pripremama“!

Piše Ivica Gjergja,
21. kolovoza 2017. - 15:19
leo burcul

Zadnja provjera u nizu je bila prijateljska utakmica u Posedarju, gdje su se strijelci Zadra raspucali, polučili su osam zgoditaka. To je bila zadnja provjera svojevrsna „generalka“ koja je prema svemu uspjela. „Bacili“ smo riječ dvije sa trenerom Leom Burčulom, evo što je kazao:

- Jako sam zadovoljan odrađenim pripremama. Radili smo vrlo kvalitetno, momčad je posložena na vrijeme i realizirali smo sve ono što smo zacrtali. Pred nama je još tjedan dana, u kojemu ćemo raditi na nekim detaljima u prvom redu ozbiljnosti pristupa, motivaciji, te sam uvjerun da ćemo maksimalno spremni dočekati prvu utakmicu, kaze na Burčul.

Sezonu otvarate u Zadru u nedjelju, 27. rujna u 17:30 sati gdje gostujete kod Primorca u Stobreču, očekujete?

- Sigurno da adrenalin raste kako se bliži prva utakmica. Sve ono što smo radili kroz pripreme, radili smo da u prvenstvu budemo pravi i da sezonu odmah usmjerimo u pozitivnom smjeru. Naš cilj je jasan, želimo vratiti Zadar u Drugu ligu i ne bježimo od te uloge. Znamo da neće biti lako, ali na nama je da se borimo i damo sve od sebe da ostvarimo zacrtani cilj. U Stobreču očekujem dobru igru i dakako bodove, Leo će.

04. svibanj 2024 21:06