StoryEditorOCM
SportIZ TREĆELIGAŠA HNK PRIMORCA

Banić: Očekujem da se do kraja prvenstva popenjete skalinu više

Piše Ivica Gjergja
15. siječnja 2018. - 21:59
Stefan Lazarevski prugasti dres ponovo u Primorcu.JPG

Nakon organizacije malonogometnog turnira Kup grada Biograda, čelništvo HNK Primorac odmah se „bacilo“ na početak priprema seniorske momčadi za drugi dio prvenstvenog natjecanja koje treba početi 24. veljače.

Na igralištu Kazimir i Silvio došli su svih 26 igrača koji su u rosteru, a ojačani su sa još petoricom nogometaša. Na početku priprema sve je pozdravio predsjednik Kluba Darko Banić.

- Drago mi je da ste se okupili u ovako velikom broju već prvog dana.Od vas očekujem dobar i kvalitetan rad i angažman kako bi se što bolje pripremili za prvenstvena natjecanja. Sve moguće probleme rješavati ćemo odmah. Da se malo našalim, ali u zbilji, očekujem da se do kraja pvenstva popenjete skalinu više. Sada je Primorac na drugom mjestu ljestvice, kazao je Banić.

Zatim je trener Dragan Blatnjak s pomoćnikom Radenkom Šimunovim uzeo sve igrače pod svoje, iznio plan i program priprema te kazao što će se sve raditi na terenu tijekom priprema. Pored onog dijela stjecanja optimalne fizičke spreme, radit će se sa loptom i uigravanjem linija. Također je najavio da će se igrati i prijateljske utakmice, a takva jedna je na rasporedu 22. siječnja kada u Biograd dolazi splitski Hajduk.

U Primorac je pristiglo nekoliko novih igrača. Vratio se Stefan Lazarevski, obrambeni, bivši kapetan koji je jedno vrijeme bio u SAD.

Ante Marčić, polušpica, došao je iz Orkana Dugi Rat, junior Hajduka. Kristijan Šarić je napadač i povratnik iz Austrije. Marko Josić, vezni je iz Zadra te Marko Ivančić, vratar iz Dalmatinca.

30. lipanj 2024 18:51